Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

През април Големият кръст ни изпраща мощна космическа енергия

01 Април 2014 / 06:04:04  GRReporter
5969 прочитания

Гали
    В тази статия ще ви представя астрологичната картина за периода 1 – 30 април. Ще започна с общата картина като цяло и след това ще направя индивидуалните прогнози.
    В предходната статия ви информирах, че през Март започнаха ретроградните фази на Марс и Сатурн, които ще останат активни около 3 месеца. Имайки предвид зодиакалните знаци, в които са двете планети, се получава една забележителна комбинация. Поривът да се инициира, да се внасят нови дейности, да се устремите към нова активност, е огромен. Но синхронизирането и екипността между хората липсват. Излизат недовършени неща, които изискват да бъдат преработени и преструктурирани. Излизат инциденти, спорове, караници. Сякаш хората ще са по-склонни да се карат и бият, да държат на своето и да не отстъпват, отколкото да се споразумеят да свършат заедно някаква работа. Новите начинания в този период са застрашени да се сблъскат с повече препятствия, а някои от тях просто да си останат недовършени поради липса на здрава основа.
    Новолунието на 1 март зареди месеца с енергия, която е много тясно свързана с болестите и тяхното лечение – и в буквален, и в преносен смисъл. Всички по-сериозни болни места на социалните групи (семейство, работен екип, колектив, партия, държава), се активизират и започват да боледуват, а при някои от тях ще се стигне до разпад или неяснота по въпроса дали имат бъдеще. Очаквах през месеца да се развие някоя необичайна епидемия, да се появят нови микроби и вируси, да се зароди непозната болест, чието лечение да е по-сложно. Възможни бяха разливи на течности – вода, нефт, химикали, както и повишена честота на енергийните аварии и инциденти. Новолунието беше свързано още и с това да откриваш тайни или пък да държиш нещо в тайна, проява на асоциално поведение, разрушителните склонности се усилват. В такива условия често излиза наяве някоя тайна и това оказва сериозно влияние върху категориите „приятел” и „неприятел”. А за тези, които имат интерес към всичко, свързано с космоса, вселената и духовните познания, март беше зареден с изненадващи и вдъхновяващи открития и постижения.
    Какво да очакваме през месец Април на 2014 година.
    Април е един от най-динамичните и активни месеци за годината. Съдържа две затъмнения – едно Лунно на 15 април и едно Слънчево на 29 април. Месеците, които са маркирани от затъмненията всяка година, са проводници на всички важни житейски събития, както и на природни катаклизми от всякакъв тип. Така че особено последната десетдневка на април носи „заявка” за земетръси и вулканична активност.
    Новолунието, което маркира месец Април, е в знак Овен, в участък, който носи много интензивност и люшкане между тоталното объркване и кристално чистата мъдрост. Свързан е също с универсалната хармония, в която всяко пагубно действие се сблъсква с огромна пречка. Всичко, което бъде блокирано, не успее да се реализира, само по себе си е било вредно, независимо как изглежда на повърхността. Така че ако се срещнете с препятствия в нещо, не форсирайте ситуацията, защото скоро ще разберете, че е било за ваше добро.
    Затъмненията на 15 и 29 април засягат активно хората, които са родените в рамките на 2-3 дни около тези дати. А също и родените в рамките на 2-3 дни около 18 октомври и 1 ноември. Очаквайте важни житейски събития.
    Освен това през месеца се оформя една от знаменитите астрологични картини, наречена Големият кръст, в която е концентрирано много напрежение, тъй като участват всички високо енергийни планети – Слънцето, Марс, Юпитер, Уран и Плутон.
    Когато се оформи такава планетарна конфигурация, това е сигнал, че се акумулира огромна енергия, готова да се възпламени, което често се възприема като особено страховит знак. Но това съвсем не е така. В такива условия се постигат изключителни неща, извършва се огромен напредък, правят се велики постижения, появяват се важни политически фигури, вземат се решения с историческо значение. Разбира се това не става тихо и плавно, често има гръм и трясък.
    В световен план трудно ще се разминем без някой драматичен политически и междудържавен конфликт. Формулата, която се създава е следната: борба и амбиция + революция и промяна + стремеж към власт и лидерство + успешен завършек и огромни постижения. Това е сигнал, че конфликтите, дори и съдържащи елемент на сблъсък, няма да се решат в посока деградация, въпреки че винаги някой губи битката.
    В личен план също се засилва стремежа към „действай, вземай, побеждавай”.  Особено втората половина на месеца носи много стиснати юмруци – един е готов да се бие, друг улавя материални придобивки, трети хваща здраво юздите на успеха.
    Много лична агресивност се развива в средата на месеца и това са рискови дни по отношение на пътни катастрофи, инциденти, караници, междуличностни проблеми. „Спазвайте дистанция” и ще си спестите излишни главоболия.

Категории: зодиите през април Големият кръст лунно затъмнение слънчево затъмнение индивидуален хороскоп планети астроучилище Гали
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus