Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Празници на ледената пързалка

08 Декември 2009 / 17:12:28  GRReporter
2744 прочитания

Новата продукция на Holiday on Ice, Μystery (11-20/12/09) ще направи коледните празници по-весели и ще залее ледената пързалка на стaдиона на Палео Фалиро с магия, цвят и приказна атмосфера. Алиса в страната на джаза танцува заедно с елфи и дервиши в едно забележително представление, което носи пленяващия аромат на ориента. Екзотични герои извадени от снежните приказки се пързалят като коприна върху леда на фона на огромна кристална топка.

65 състезатели по фигурно пързаляне от 24 държави ще изпълнят хореографии на златния медалист по фигурно пързаляне Robin Cousins и на Anthony Van Laast– хореографът на мюзикълите Mamma Mia, и ще ги вплетат във вълшебен мюзикъл наречен Holiday on Ice, като повлекат малки и големи в едно фантастично пътешествие, което спира дъха!

Фигуристи с международна слава изпълняват зашеметяващи номера върху леда и акробатични номера във въздуха на фона на многоцветни светлини и извадени от приказките декори. Първото шоу на тази постановка е било представено преди 65 години в един непознат хотел в Толедо, щата Охайо. Оттогава до днес Holiday on Ice е записано в книгата за рекорди Гинес като най-известното шоу по фигурно пързаляне в света събрало общо 320 млн. зрители в 80 държави и 620 градове, разказва гръцкият електронен портал in.gr.

В Атина шоуто Holiday on Ice омагьоса хиляди зрители на представленията през изминалите години, когато гостува с героите от Looney Tunes и забавкния Bugs Bunny (2008), когато ги пренесе в страната на Peter Pan (2007), когато ги разведе из фантастичния свят на Diamonds (2006), или ги повлече с мелодиите на In Concert (2003) и когато изживяха моментите на слава на Hollywood (2005).

Robin Cousins е започнал да се занимава с фигурно пързаляне случайно докато прекарвал семейната си ваканция в Борнмут, а оттогава обичта му към спорта и усърдните тренировки го правят първи, ккогато е едва на 12 години. Детето-чудо с многостранен талант, което през 1980 г. успя да спечели златен медал на зимната Олимпиада и на Европейския шампионат. Освен шоутата Holiday on Ice, Cousins е направил и хореографиите на много други представления като Лешникотрошачката на лед, Спящата красавица на лед, Магьосникът от Оз на лед, Toy Story on Ice, и мюзикълите Пепеляшка, Котките и The Rocky Horror Show.

Билети: от 6 до 40€

Продават се на касите на

Театър Badminton

тел.: 211 1086024

работно време на касите: 11:00 – 19:00

www.ticketnet.gr, 210- 8840600

Категории: МузикаТанцHoliday on Ice Mistery
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus