Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Последните репетиции на Майкъл Джексън

23 Септември 2009 / 13:09:26  GRReporter
1593 прочитания

Световната премиера на филма „This is it” е програмирана за 28 октомври и лентата ще бъде прожектирана по едно и също време в дълъг списък от страни по цял свят между които и Гърция. Филмът проследява последните дни от живота на Майкъл Джексън и запечатва репетициите му за концерта, който трябваше да направи във Лондон.

„Майкъл Джексън има цяла войска от фенове из целия свят. Ние искахме да дадем възможността на възможно най-много хора да го почетат” заяви Джеф Блейк от Sony Pictures. Режисьорът на „This Is It” е Кени Ортега – хореографът, който Майкъл Джексън си беше избрал за появата си в Лондон. Във филма има сцени от репетициите и кадри зад кулисите на сцената преди голямото завръщане на Краля на поп музиката.

 Материалът е заснет в Лос Анджелес в продължение на няколко месеца – от март до края на юни, няколко дни преди смъртта на идола на ’80-те. Филмът ще се върти по кино салоните в продължение на две седмици.

Категории: АктуалноМайкъл Джексън
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus