Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Политически неуредици и финансови спекулации в първата половина на октомври

01 Октомври 2011 / 08:10:26  GRReporter
5603 прочитания

Гали
    В тази статия ще ви информирам какви са „климатичните” особености за периода 1-15 октомври и за кои хора това ще има значение. Този климат се отразява по различен начин за хората, тъй като е в пряка зависимост от индивидуалния му хороскоп.

    В предходната си статия за втората половина на септември, писах, че се съдържа темата за съюзите, отношенията, партньорствата и тяхната продуктивност. Вероятност да бъдат създадени много нови такива. Но и разпадите също да присъстват. Във въздуха да витае силна склонност към потиснатост, някаква масова епидемия, в която хората да изпитват трудност да осъзнаят собствената си стойност. И най-прекият изход за повечето да се окаже някакво деструктивно действие, желание да разрушат онова, което ги кара да се чувстват потиснати.
    Дните между 19 и 25 септември бяха акцентирани с възможността да бъдат изпълнени с много критики и противопоставяне на обществени норми. Не изключих да има засилено желание у хората да критикуват, да се опитват да внасят промени, да бъдат предприети някакви реални реформи от властимащите в различните обществени сфери. А също да бъдат оспорени и разклатени позициите на авторитетни личности – и в индивидуалния живот, и в обществения такъв.

    Специално тук в България се сблъскахме с един процес, катализиран от убийството в Катуница, станало на 23 септември. Надигнаха се масови протести срещу ромите, свързани най-вече със законовата и правна уредба. Донякъде имаше опит това криминално престъпление да се политизира заради предстоящите избори. Но е факт, че беше провокиран масов народен протест и противопоставяне, желание да се направи някаква реформа.

    В последните 2-3 дни на септември темата за материализма, притежанията и финансите отстъпва. Както ви информирах, тази тема стартира в края на юли и продължи до края на септември. Два месеца, през които беше силно актуална, и в обществен и в личен план. Бяхме свидетели на катаклизъм по финансовите пазари в целия свят. В Гърция финансовият проблем стигна критична точка. На практика обаче това не е просто проблем на самата държава, а на целия Европейски Съюз. Предполагам че и в личен план за много хора в тези месеци е била силно застъпена темата за финансово-материалното състояние. За някого с добри новини, за други не.

    В дните около 29 септември стана превключване на друга обществена вълна – за общуването и взаимодействието между хората. Започва един тримесечен период, в който ще имаме усещането, че никой и нищо не си е на мястото.  За някои това може да бъде нещо добре дошло, за други да предизвика сериозен дискомфорт. В първите дни на октомври тази тема съвсем леко ще бъде загатната, но предстои да се развихри към края на годината. От една страна ще наблюдаваме всеобщо намерение за „пречистване” и промяна, а от друга ще нарасне нетърпението у хората. В повечето случаи сякаш никой няма да иска да чака никого и нищо, нито пък да се съобразява. Общуването и взаимодействието сериозно страдат в такъв период. Настъпващите 3 месеца са време, в което ще имаме възможност да постигнем някакъв прогрес (и обществен, и индивидуален), дори и да минем през няколко сътресения, които може да са с най-различен характер. Тези които имат вродено търпение и успеят да чакат, да не се увличат от масовия поток, а да следват своя личен ритъм, ще преминат съвсем спокойно този напрегнат период.

    През първата половина на октомври тези теми леко и постепенно ще започнат да се оформят. Усещането за хаос няма да бъде активно, но за сметка на това очаквам някакви неуредици на политическата сцена и финансови спекулации, които може да доведат до необичайно засилване на инфлацията и нарастване вероятността за обезценка на някоя от валутите. Спекулациите във всички области, дори измамите, е възможно да вземат връх. Склонността към захващането с нови неща, само за да „видите какво ще стане” е силно завишена. Бъдете внимателни и преценявайте добре в какво се забърквате, за да не се окажете излъгани в очакванията си накрая.

    Вероятно ще забележите, че сте по-склонни да направите промяна в свои вкоренени навици, да започнете изграждането на нови. Да нарушите лични правила, да внесете някакъв порядък – например в начина си на хранене. Ако сте имали желание досега да промените нещо и не сте успявали, това е периодът, в който нещата ще се случат съвсем спонтанно. Просто следвайте естествения си ритъм и ще се изненадате от себе си.

    Сега ще изпиша кои зони в зодиака са засегнати през първата половина на октомври. А също и датите, в които Слънцето е приблизително в посочените участъци и следователно касае хората, родени на тези дати независимо от годината. За останалите планети е необходимо да проверите личния си хороскоп.

Категории: планети зодии хороскопи астроучилище Гали прогноза за октомври
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus