Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Очакват ни сурови два месеца

11 Февруари 2012 / 09:02:49  GRReporter
3223 прочитания

Гали
    В тази статия ще ви информирам какви са „климатичните” особености за периода 15 - 29 февруари и за кои хора това ще има значение. Този климат се отразява по различен начин за хората, тъй като е в пряка зависимост от индивидуалния му хороскоп.

    В предходната статия за първата половина на февруари, ви информирах, че очаквам в обществен план основната тема да е свързана със съхранението. С чувството за задължение и отговорност, с необходимостта да защитаваме и да се грижим. Очаквах да нарасне броят на всичко, което да иска грижа, да иска защита, да иска протекции, за да оцелее. Най-вече хора и общности от разнороден тип (от малките семейни единици до големите държави). А от другата страна – поемането на отговорност и задължения – има поява на силни ограничения. С други думи всеки може да очаква, че някой друг е длъжен да се погрижи за каквото и да иде реч. Тази тема взема превес и по отношение на това какво си струва да бъде съхранено и запазено.
    Очаквах в тези дни да бъде положен своеобразен старт на реформи от всякакъв тип. Но не нови такива, а стари. Нерешени и незабелязани до момента проблеми да излязат стремглаво и да ни накарат отново да се върнем към тях. Но с проява на склонност да се оказва силна съпротива към онези, които имат различна гледна точка.
    В България се случи наводнението в с.Бисер, което извади отново темата за организацията и отговорността за водоемите. В Румъния премиерът подаде изненадващо оставка, за да разсее напрежението в страната, като спасителен жест към икономическата стабилност. В Гърция ситуацията става все по-критична. На правителството са поставени нови условия и не бих се изненадала на затворени врати да се разискват варианти дали си струва да се продължават усилията да се постигне споразумение.
    За втората половина на февруари темите в обществен план остават същите. Информирах ви, че около 12 февруари става смяна на „очните лещи”, сменя се декорът, сменя се обществената вълна, към която се настройват всички. Следващите два месеца се очертават доста сурови. Обществената вълна, към която ще сме настроени, е наситена със сериозно материално напрежение и трудности. От една страна ще има огромно търсене на ресурс за различни дейности, за осъществяването на различни планове. А от друга - необходимост да се обърне внимание на малките неща, на детайлите, на малките победи и успехи в живота. Възможно е да се появят много належащи и спешни ситуации, но и липса на ресурс за тяхното осъществяване.  Новата обществена вълна, която започва през втората половина на февруари и ще е активна през следващите два месеца носи ключовата фраза „Пари няма, действайте”.
    След 20 февруари настъпват доста несигурни дни. Очаквам да има дълбока стагнация повсеместно, да бъде „много тъмно”. Възможно е охлаждане на взаимоотношения и партньорства от различен тип поради измами, неразбирателство и лъжи. Не е изключено да има отказ от партньорства и отделяния от различни групи. Някой няма да пожелае да изпълни своята част от „партньорската сделка” или ще се окаже, че не я изпълнил. И това вероятно ще бъде повод за поставяне началото на нови планове. В индивидуалния живот също е засегната тази тема.
    Сега ще изпиша кои зони в зодиака са засегнати през втората половина на февруари. А също и датите, в които Слънцето е приблизително в посочените участъци и следователно касае хората, родени на тези дати независимо от годината. За останалите планети е необходимо да проверите личния си хороскоп.

15° - 20° овен (хората родени между 5 и 10 април)
2° - 8° телец (хората родени между 22 и 28 април)
17° - 22° близнаци (хората родени между 7 и 12 юни)
23° - 28° близнаци (хората родени между 13 и 19 юни)
4° - 9° рак (хората родени между 25 и 30 юни)
9° - 15° рак (хората родени между 1 и 6 юли)
15° - 21° рак (хората родени между 7 и 13 юли)
19° - 24° лъв (хората родени между 11 и 16 август)
6° - 11° дева (хората родени между 29 август и 3 септември)
11° - 17° дева (хората родени между 4 и 10 септември)
22° - 27° дева (хората родени между 14 и 19 септември)
28° дева - 3° везни (хората родени между 20 и 26 септември)
4° - 9° везни (хората родени между 27 септември и 2 октомври)
10° - 15° везни (хората родени между 3 и 8 октомври)
26° везни - 2° скорпион (хората родени между 19 и 25 октомври)
28° риби - 4° овен (хората родени между 18 и 24 март)

    Погледнете в табличката в галерията за коя планета става въпрос и свържете ключовите думи за нея с това, което съм написала.

    Периодът 15-29 февруари за хората, при които има планета в зоната:
15° - 20° овен,
е време, в което ще имате възможност да създадете нови контакти, да навлезете в нови житейски територии. Имате нужда от някакъв тип възстановяване и едно оттегляне би ви подействало доста добре. В тези дни никак не сте застраховани от грешки. Внимавайте, тъй като може да се окаже, че правите постоянно някакви неподходящи стъпки, действията ви дават обратен на очаквания резултат.

Категории: Астроучилище Гали прогноза за февруари планети индивидуален хороскоп зодии
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus