Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Ноемврийският трапец предвещава напрежение и стрес, но и постигане на споразумение

31 Октомври 2014 / 15:10:28  GRReporter
3633 прочитания

Гали
    В тази статия ще ви представя астрологичната картина за периода 1 – 30 ноември. Ще започна с общата картина като цяло и след това ще направя индивидуалните прогнози.
    В предходната статия ви информирах, че през октомври основният тон е свързан с успеха, славата, превъзходството над другите, да намериш начин да просперираш. Силно се благоприятстваха всякакви съюзи между хората, при които се търси начин ресурсите да бъдат правилно разпределени. В тази връзка очаквах през октомври да се засегнат малко по-сериозно всякакви въпроси, свързани с ресурсите и тяхното разпределение. Имаше условия за създаване на обединения „по сметка” на всички нива, чиято основа е предимно материална и няма много общо с житейски възгледи, обща визия и сходство или пък любов.
    Октомври съдържаше две затъмнения – едно Лунно и едно Слънчево. Това винаги е сигнал, че месецът е по-особен и през него се разиграват едни от най-важните годишни събития. Лунното затъмнение на 8 октомври носеше сигнал за някаква напрегнатост, тъй като се случи в зодиакален участък, чийто символ е „да се люшкаш между крайности”. Очаквах в първата половина на месеца да има „повишена температура” тук и там заради непредсказуемите стъпки, които хората ще са склонни да правят. Не бяха изключени и някакви природни катаклизми или по-шокиращи новини.
    Слънчевото затъмнение на 23 октомври беше съпътствано от много позитивна енергия, тъй като е свързано с творчество, импулс, страст и вдъхновение. Общуването между хората се насища с много живот и се акумулира желание за обединяване и в личен план, и под формата на по-големи социални групи. Тази тематика се развива активно в месеците след затъмнението.
    Какво да очакваме през месец ноември на 2014 година.
    Атмосферата през ноември се задава основно от новолунието на 23 октомври, което всъщност е слънчево затъмнение. То се случва в 1-вия градус на знак Скорпион и символиката му е много благоприятна – съзидание, блясък, но и твърдост и непреклонност. През ноември, месецът след затъмнението, се залагат много желания и намерения, които обществото (а също и отделните хора) ще са в състояние да преследват упорито и неотклонно. В името на тези цели ще бъдат направени някакви жертви, при това без никакво съжаление и липса на всякаква емоция. Тази позиция не изключва дори състояние, в което заради преследването на някаква цел хората ще са готови да се изправят в битка. Затова очаквам в обществен и социален план да стартира една много твърда и желязна политика – без компромиси и без емоции. Не са изключени сблъсъци, не са изключени и „жертвоприношения”. Пиша последното в кавички, тъй като то е в смисъл „да направиш някаква жертва в името на нещо по-голямо и важно”.
    През месеца на небето се оформя фигура като трапец. Това е рядко срещана картина и в нея има както сериозно напрежение, стрес, така и споразумение и съдействие. Подобна комбинация сочи, че изходът от възникнали проблеми не може да се намери без сблъсък, без преход през някаква напрегната ситуация – само тогава е възможно да се постигне споразумение. Всеки опит за „мирно и тихо” само отлага нещата без да ги реши. Затова очаквам ноември (а и следващите няколко месеца) да бъдат бурни откъм обществени събития.
     Това се пренася и в личния живот на отделните хора, макар и в по-малки мащаби. Тази картина предполага също, че може да има и по-проблематични природни явления. Сега ще изпиша как са засегнати различните зодиакални сектори през ноември  – какви теми се провокират, какъв тип събития можете да очаквате. Ще направя кратък анализ за всички от тях.
Намерете датата си на раждане в описанията по-долу.
29 декември – 9 януари
През ноември атмосферата за вас се очертава да бъде благоприятна и ще донесе новости във връзка с дом, семейство, местоживеене. Възниква важен въпрос около партньорства и взаимоотношения покрай професионалната ви реализация и кариера. Най-много енергия влагате в себе си – като физика, външен вид, личен имидж и се устремявате към повече активност, правите планове във връзка с работа и кариера. Финансовата сфера е в добри условия, но са възможни по-големи разходи около партньор или съдружие. В любовния си живот може да преминете през някакво сътресение през втората половина на месеца.
10 януари – 22 януари
През ноември атмосферата за вас е по-напрегната и идват новости във връзка с някакви лични инициативи и начинания. Възниква важен въпрос около общо имущество, чужди средства и ресурси (банки, заеми). Най-много енергия влагате в социален кръг, приятели, хора, които ви подкрепят да осъществявате личните си цели и намерения, правите планове относно справянето с ежедневни задачи и отговорности. Финансовата сфера носи препятствия, изникват наложителни разходи около бит и ежедневие. В любовния си живот се налага да вземете по-сериозно решение.
23 януари – 4 февруари
През ноември атмосферата за вас е плодовита и благоприятна, идват новости по финансово-материални въпроси, придобивки или инвестиции. Възниква важен въпрос около дом, семейство, местоживеене. Най-много енергия влагате в професионалното си развитие и кариерни амбиции, образование или във връзка с авторитетни фигури. Правите планове около партньорства – лични или професионални. Финансовата сфера е благоприятна, може да възникнат допълнителни разходи около дом и семейство. В любовния си живот сте изправени пред трудности и конфликти.
5 февруари – 17 февруари

Категории: астропрогноза за ноември звезден трапец Гали индивидуален хороскоп планети зодиакални знаци
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus