Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Майското новолуние носи възможности, които не бива да се подминават с лека ръка

30 Април 2011 / 10:04:44  GRReporter
4841 прочитания

Гали

    В тази статия ще ви информирам какви са „климатичните” особености за периода 1 – 15 май и за кои хора това ще има значение. Този климат се отразява по различен начин за хората. Обърнете внимание дали във вашия личен хороскоп има планети в зоните, които ще посоча. В галерията към статията има табличка с ключовите думи, тъй като планетите са свързани с различни области от живота.
    Ще изпиша в началото кои зони в зодиака са засегнати през първата половина на месец май. А също и датите, в които Слънцето е приблизително в посочените участъци и следователно засяга хората, родени на тези дати независимо от годината. За останалите планети е необходимо да проверите личния си хороскоп.

14° - 20° овен (хората родени между 3 и 10 април)
24° телец - 0° близнаци (хората родени между 15 и 21 май)
4° - 10° близнаци (хората родени между 26 и 31 май)
8° - 14° рак (хората родени между 30 юни и 6 юли)
14° - 20° рак (хората родени между 6 и 12 юли)
26° рак - 2° лъв (хората родени между 19 и 25 юли)
24° скорпион - 0° стрелец (хората родени между 16 и 22 ноември)
26° козирог - 2° водолей (хората родени между 16 и 22 януари)
16° - 22° риби (хората родени между 7 и 13 март)

    Погледнете в табличката за коя планета става въпрос и свържете ключовите думи за нея с това, което съм написала.
    През изминалия месец беше активна темата на подчертания индивидуализъм, кой да бъде пръв – и в индивидуален, и в обществен мащаб. Съчетан с ретроградието на Меркурий, предполагам почти всеки се е сблъскал с някаква нелогичност на думи и действия около себе си. В последните си статии, посветени на астрологичния климат, дадох информация за това - има тенденция всеки да чува само себе си и собствените си мисли, да следва вътрешните си пориви без оглед на последствията. През този период вероятността да следваме приоритетно собствените си импулси, да се отдадем повече на съревнование помежду си, отколкото на сътрудничество, кой да бъде пръв, „обърнете ми внимание”, беше доста голяма.  
    След 8 май тази тема отстъпва сериозно. Ако в последния месец сте дали някакви обещания, инициирали сте нещо ново, след 8 май идва „проверката”. Тя може да се окаже болезнено разочарование за отделни хора, когато усетят, че не са в състояние да изпълнят поети ангажименти или да продължат онова, което са стартирали. Че това им причинява сериозен дискомфорт. Дните на ретроградния Меркурий приключиха и както споменах, реализмът, че някои идеи не са приложими на практика, ще излезе на повърхността рано или късно.
    Между 10 и 15 май за всички ще бъде активна темата „Да говорим, да си кажем всичко, което мислим”. В тези дни можете да чуете какво ли не – от нещо гениално, до нещо откачено. Слушайте. Просто слушайте. Това са дни, в които онова, което чуете от някого, е нещо, което той наистина мисли. Това са неговите идеи, концепции, неговата гледна точка. Много често ние страдаме, че не знаем какво мислят другите. Или че не можем да изразим онова, което мислим ние самите. В тези дни всичко това ще бъде възможно – да изразим свободно своите мисли. Като това важи както за нас самите, така и за околните. Който иска да „чуе”, нека слуша. После давайте оценки и етикети на чутото.
    На 3 май предстои новолуние в 12° телец. Често се среща твърдение, че това е моментът, в който човек трябва да си пожелава различни неща. Както се казва „да поискаш нещо от звездите”.  Вярно е, че понякога желанията наистина се сбъдват. Но само тогава, когато са в синхрон с останалите фактори. По-честа е вариацията то да няма значим ефект, освен ако не се синхронизира с динамиката на индивидуалния хороскоп.
    Тъй като значението на новолунието за всеки човек е строго обвързано с неговия индивидуален хороскоп, то тук ще дам само основната символика на майското новолуние. А тя е: „На харизан кон не се гледат зъбите”. С други думи ако някаква възможност почука на вратата ви, не я подминавайте само защото е дошла твърде лесно и наготово.
    Периодът 1 – 15 май за хората, при които има планета в зоната:
14° - 20° овен,
е време, в което може да се изправите пред различни предизвикателства.  Вие носите у себе си способност да шокирате хората (според функциите на засегнатата планета). По този начин ги разтърсвате, защото сте решили, че някой наоколо трябва да подобри нещо в себе си. Вероятността обаче да действате неадекватно е сериозна и това може да ви доведе до някаква дестабилизация.

    Периодът 5 – 10 май за хората, при които има планета в зоната:
24° телец - 0° близнаци,
е време, в което може да изпитвате силна необходимост от признание. Това са дни, в които може да усещате едно особено чувство на индивидуална значимост, да усещате себе си способни да бъдете водещи в дадена сфера, проект или каквото и да е друго, свързано с група хора.

    Периодът 1 – 15 май за хората, при които има планета в зоната:
4° - 10° близнаци,
е време не особено спокойно. В предходния период споменах, че е възможно да се сблъскате с някакви ограничения. Които е нормално да възприемете като пречки, макар че тези ограничения са по-скоро сигнал, че е необходимо да внесете някакви промени. В текущия период се очертава вероятност да изпаднете в дълбоко раздразнение, да имате усещането, че сте в тунел и не виждате никаква светлина, която да показва, че все пак има край.

Категории: Астроучилище хороскоп планети зодии Гали прогнози
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus