Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Любовната мистерия на Михалис Хаджиянис

17 Юни 2010 / 17:06:22  Виктория Миндова
12468 прочитания

Светската мистерия на лято 2010 се върти около въпроса „За кого иска да се ожени Михалис Хаджиянис?” Всичко започна след публикуването на едно интервю с музиканта, в което той заяви, че е готов да се обвърже с оковите на брака и даже би искал да има деца. „Много съм влюбен. Сега вече, откакто се успокоих, започвам да мисля все по-сериозно за брак. По стъпките на това решение съм и чувствам, че този момент наближава,” заяви като в изповед хубавото момче на гръцката поп сцена. Това дълбоко лично признание излезе в гръцкото списание VetoMag и предизвика една лавина от реакции и въпроси в гръцките журналисти и фенове на Хаджиянис.

Самият той не пожела да разкрие името новата си любима и така различни медии започнаха да излизат с най-интересни предложения за възможни кандидат-булки. Първо интернет портала за светски новини gossip-tv съобщи, че във връзката на Михалис Хаджиянис и дългогодишната му приятелка и също певица по професия Деспина Олимпиу се е намесило трето лице и то не в полза на Деспина.

Най-любопитното обаче е, че това изявление дойде съвсем скоро след раздялата му с нея. Дълги години те изглеждаха неразделни, но в публични изказвания Михалис отказваше да говори за бъдещите планове в личния си живот независимо, че всеки път бе бомбардиран от въпроси за това кога ще се ожени, колко деца ще имат с Деспина и други деликатни подробности около тяхната връзка. Гръцката телевизия Star намекна в един от техните репортажи, че най-вероятно фаталната дама, която е разбила дълготрайната връзка на желания от цяла Гърция ерген е младата певица Елисавет Спану. Това май се оказа или  просто клюка, или мимолетен флирт, защото почти по същото време различни източници докладваха, че Хаджиянис е бил забелязан на различни места в компанията на младата изгряваща актриса Талия Прокопиу.

И ако слуховете за любовен триъгълник са били спекулация, то сблъсъкът на професионалните интереси на Хаджиянис и Олимпиу  изглежда като по-вероятен повод за тяхната раздяла. До това заключение води изказването на гръцкия певец в едно друго интервю, публикувано в началото на юни в lifestyle портала yupi.gr: „Мисля, че хора със същите амбиции, слабости и страсти не могат да съществуват заедно,” признава той.

Каквато и да е истината, народната мъдрост гласи: „Любов, пари и кашлица не се крият!” Така, че рано или късно ще се разбере, коя е мистичната жена взела ума на един от любимците на гръцката музикална. Със сигурност обаче можем да кажем, че талантливият Михалис се ориентира към дългокоси брюнетки с дълбоки чувствени очи и елегантен силует, които обичат изявата на сцена.

Категории: МузикаДвет музиМихалис Хаджиянис
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus