Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Личните проблеми ни обсебват до края на януари

14 Януари 2012 / 09:01:49  GRReporter
2846 прочитания

Гали
    В тази статия ще ви информирам какви са „климатичните” особености за периода 15 – 31 януари и за кои хора това ще има значение. Този климат се отразява по различен начин за хората, тъй като е в пряка зависимост от индивидуалния му хороскоп.

    В предходната статия за първата половина на януари ви информирах, че повечето от обществените теми ще бъдат свързани с „главите” на различните държави, с провежданата политика. С независимостта и автономността. Отново може да станем свидетели на процеси, свързани със смяна на властимащи, със смяна на управляващи. В много области очаквах различните държавни, политически и световни структури да въведат сериозни ограничения. Още от края на ноември най-употребяваната дума в света беше „ограничения, свиване”. Това продължава и през целия месец януари. Имах и очаквания, че през януари ще има внезапно раздвижване по въпроси, свързани с военни действия. Или подобна намеса да е необходима някъде.
Проблемите около Иран и Сирия не стихват и вече леко се загатва за вероятна директна военна намеса. В Русия ситуацията около Путин се нагорещява още повече. У нас в България се предприемат рестриктивни административни реформи за първи път от десетилетие насам.

    Каква ще е ситуацията през втората половина на януари?
    Очаквам в обществен план да бъде по-спокойна и плавна. За сметка на личното. Сякаш хората ще бъдат по-въвлечени в личните си ангажименти и проблеми и няма да искат да се безпокоят с обществени и социални такива. С тях да се занимават онези, на които това им е работата. Всеки ще е по-склонен да се потопи в неговите си лични работи, да си търси вътрешна стабилност и хармония. Примирението в някаква форма ще вземе превес и съзнаването, че понякога да се бориш срещу необходими процеси е напълно безполезно. Хората може да усещат стагнация, но да нямат желание да се намесват с някакви активни действия, а да бъдат по-скоро наблюдатели на процесите около себе си.
    Повече динамика очаквам да има в междуличностен план, особено в изясняването и намирането на решения в семейните и интимни кръгове. Там е възможно да изплуват нерешени конфликти – един ще ги създава, друг ще ги разсейва. В тази връзка бъдете внимателни да не правите от мухата слон. Всички в някаква степен ще бъдат настроени да реагират много незряло, което да води до избухване на сериозни лични конфликти.

    Дните след 25 януари е възможно да ни донесат вълни от меланхолия. Голяма част от хората да се чувстват като в тунел без изход, да се чувстват „празни”, без вдъхновение. Не изключвам това да доведе до предприемането на действия напосоки, за да избягат от тази празнота. В тези дни ситуацията се очертава като мига, точно преди изгрев, когато е най-тъмно. Нептун се подготвя да влезе окончателно в своите владения – знак Риби – за първи път от 165 години насам.

    Сега ще изпиша кои зони в зодиака са засегнати през втората половина на януари. А също и датите, в които Слънцето е приблизително в посочените участъци и следователно касае хората, родени на тези дати независимо от годината. За останалите планети е необходимо да проверите личния си хороскоп.

4° - 9° овен (хората родени между 25 и 30 март)
15° - 20° овен (хората родени между 5 и 10 април)
26° овен - 1° телец (хората родени между 15 и 20 април)
2° - 8° телец (хората родени между 22 и 28 април)
8° - 13° телец (хората родени между 29 април и 3 май)
28° близнаци - 4° рак (хората родени между 19 и 24 юни)
13° - 19° лъв (хората родени между 5 и 11 август)
0° - 5° дева (хората родени между 22 и 28 август)
4° - 9° везни (хората родени между 28 септември и 2 октомври)
23° - 28° стрелец (хората родени между 14 и 19 декември)
26° козирог - 2° водолей (хората родени между 16 и 22 януари)
2° - 8° водолей (хората родени между 23 и 28 януари)
13° - 18° водолей (хората родени между 1 и 6 февруари)
19° - 24° водолей (хората родени между 7 и 12 февруари)
25° - 30° водолей (хората родени между 13 и 18 февруари)
22° - 28° риби (хората родени между 12 и 18 март)

Погледнете в табличката в галерията за коя планета става въпрос и свържете ключовите думи за нея с това, което съм написала.

Периодът 15-20 януари за хората, при които има планета в зоната:
4° - 9° овен,
е време, в което продължава тенденцията за попадане в ситуация на убеждаване, което да излиза от вас към другите или обратното – от другите към вас. Възможно е да изпаднете в сериозен дискомфорт. Не отхвърляйте някого или нещо, само защото ви представят ситуация, която не можете лесно да впишете в мисловните си модели. Не приемайте чуждите доводи прекалено лично и това да е причина за обиди.

Периодът 15-31 януари за хората, при които има планета в зоната:
15° - 20° овен,
е време, в което стресът и напрежението, съпътстващи ви напоследък започват да избледняват.  Отново възвръщате си вродената си чистота. Това са дни, в които раните ви, засегнатите чувства и достойнството ще бъдат излекувани като с магическа пръчица. И пак можете (изненадващо за самите вас) да приемете с чистота онези, които са били причина за тях.

Категории: Гали астрологична прогноза за януари планети индивидуален хороскоп зодии Астроучилище
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus