Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Личната ни география и връзката с посоките наблизо и надалеч

30 Август 2014 / 09:08:03  GRReporter
3297 прочитания

Гали
Някога, преди само 100 – 150 години, да пътуваш на по-големи разстояния, е било голямо изпитание. Отнемало е месеци, дори години. А да стигнеш до някои дестинации – направо невъзможно. Днес светът е едно голямо село. Можеш да отидеш до коя да е точка само за няколко дни. Дори и да не пътувате обаче и да прекарате целия си живот на едно и също място, това съвсем не означава, че не сте свързани с различните места по света.
Преди време ви представих една статия, свързана приоритетно с пътуванията по света и как ни се отразява пребиваването на различните места по света. В статията днес ще ви запозная с така нареченото лично пространство – то се свързва не само с това как е организирано пространството у дома, но и в града, в който живеете та чак до другия край на света. Може да ви се стори странно, но начинът, по който сте свързани с кухнята си, как се чувствате там, какво ви се случва докато сте в нея, определя как бихте се чувствали и какво да очаквате ако отидете до Испания например. По странен начин, когато предсказателните техники показват, че има възможност да се случи нещо по-важно в живота ви, Испания „идва при вас” и то докато сте в кухнята – пускате радио или телевизия и попадате на разказ за Испания. Или пък някой ви се обажда, идва на гости и докато режете салатата той ей така случайно споменава за Испания.
Общото между кухнята ви и Испания е личният ви хороскоп и разположението на планетите по географска посока. Древните астролози са знаели тази връзка, тъй като има разработена астрологична методика, чрез която в личния хороскоп се определят географските посоки на планетите и то неслучайно. Тя се нарича локално пространство, лична „география”. Днес тази методика разширява обсега си по отношение на географските ширини и дължини, тъй като възможностите ни да пътуваме до всички земни кътчета са много по-лесно осъществими. Не е необходимо обаче задължително да отидете до Лас Вегас, за да намерите късмета си. Същото може да постигнете отивайки само на 5-10 километра следвайки географската посока на късмета си.
    Човек ходи навсякъде с личното си пространство. Това е нашата аура и си я носим винаги със себе си. Където и да се намирате, географските посоки и направления за вас си остават винаги едни и същи. Всяка планета има т.нар. лъч, който се простира върху цялата земна повърхност. Вие може никога да не отидете до Америка, но всичко, което идва оттам чрез хората, новините, книгите, може да ви донесе много полза, късмет или пък ограничения, загуби и вреди.
    Така както светът е разделен на Изток – Запад – Север – Юг, същото се прави и по отношение на зодиакалните знаци и личния хороскоп. Овен е свързан с посока Изток, Козирог – Юг, Везни – Запад, а Рак – Север. Останалите знаци заемат междинните посоки. В случай, че Венера, която е свързана с  темите, засягащи любов, романтика, удоволствия, стои в знак Лъв, то посоката, в която тези теми се активират е северозапад. И ако живеете в България, град София, то любовта идва в живота ви от тази посока – това може да кварталното кафене, което стои на северозапад или чужда държава пак в тази посока, примерно Австрия, Германия или ако се разгърнете още повече в пространството може да стигнете до Америка, следвайки посока северозапад от себе си. А ако в дома ви кухнята е разположена на северозапад и решите да поканите любим човек, не го водете в хола, останете в кухнята. Друг вариант е да срещнете човек от противоположния пол, който току що е бил в Австрия или случайно започвате да говорите за нея. Това е сигнал, че по някакъв начин темите за любов ще бъдат активни покрай него.
    Личният хороскоп също се преобразува в една карта, наречена карта на локалното пространство и в него за отправна точна се взема Асцендентът. Принципът на построяване е чрез проекция на планетите и е по-специализирана методология, която изисква задълбочени астрологични познания. Затова ако желаете точна карта на личното ви пространство, посетете астролог или я направете чрез специализиран астрологичен софтуер.

Категории: лична география Венера индивидуален хороскоп Слънце зодиакални знаци Гали Астроучилище
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus