Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Как да разберем защо някой се опитва да ни прелъсти

16 Март 2013 / 09:03:23  GRReporter
6334 прочитания

Гали
    Усмивки, погледи, закачки, флирт. Колко пъти сте се чудили дали зад всичко това има скрито сексуално желание?! И колко пъти сте бъркали знаците?! Всеки от нас има своя специфичен сексуален почерк, чрез който заявява намеренията си. Дава сигнал, че е готов и се опитва да прелъсти другия, за да удовлетвори желанието си.
    В тази статия ще ви запозная с това какъв е сексуалният ни почерк, как подхождаме, за да покажем желанието си. Какви теми за разговор подхващаме, така че да привлечем сексуално внимание. Венера в хороскопа дефинира как привличаме другите към себе си като цяло. Но когато се стремим да се харесаме на някого, ние не винаги го правим заради сексуално желание. Причините да искаме да привлечем другите, да ги накараме да ни харесват, могат да бъдат най-различни. Едва ли е необходимо да ви обяснявам, че хората използват много от сексуалните си „техники”  за съвсем прозаични цели.
Как да различим повода, по който някой се опитва да ни „прелъсти” е интересен въпрос. Особено ако става въпрос за сексуална интимност. Това че някой си оправя косата и вратовръзката, поглежда ви някак по-различно, говори с намеци и определено се опитва да ви впечатли, не е причина да си мислите, че иска да играете някоя игра за възрастни. Той може просто да има нужда от някаква помощ и изобщо дори не си и помисля за секс.
    В една от предходните статии обясних, че Осмият дом в хороскопа се свързва със секса. И че ако фокусираме хороскопа върху него, можем да разчетем сюжета на сексуалния живот. Самият Осми дом и неговото състояние, дефинира сексуалния темперамент. Третият дом в хороскопа, като принцип е свързан с инициативата, с първичния импулс, с първата крачка за осъществяване на лични намерения.
    Ако отброим третия дом, като започнем от Осмия, стигаме до Десетия оригинален дом в хороскопа. Така, за да разберем по какъв начин подхождаме, когато искаме да прелъстим някого именно с цел сексуално желание е необходимо да видим състоянието на Десетия дом – знакът, в който попада; планетата, която го управлява; планетите, които се намират в него.
    Предполагам, че някои от вас може да се объркат при това вторично броене на домовете. Това съм ви го спестила, просто е необходимо да знаете само знака на Асцендента си и да го откриете по-долу. В описанията съм посочила къде попада Десети дом и каква информация ни дава. Посочвам още коя е управляващата планета и ако знаете знака, в който се намира, прочетете информацията и за този знак. Например за човек, роден с Асцендент в знак Овен, Десети дом попада в знак Козирог. Този знак се управлява от Сатурн. Ако Сатурн в рождения хороскоп се намира примерно в знак Дева, е полезно да имате предвид и тази информация. За целта ще трябва да прегледате текстовете, за да намерите къде съм описала, че: „Десети дом попада в знак Дева”.
    Асцендент в знак Овен
    Десетият дом попада в знак Козирог. Управлява се от Сатурн. Когато искате да заявите сексуален интерес, ставате изключително сдържани и много внимателни в отношението си към конкретния човек. Никакви глезотии и действия, които могат да ви изложат и да поставят под въпрос самоуважението ви. Козирог е свързан с професионалната реализация и кариерата, затова много често сексуалните ви връзки започват по такъв повод – работа, професия, обществен успех. Говорите за своите постижения, за амбициите си, за отговорностите, които имате. Трудно ви е да ласкаете и да изричате комплименти. Предпочитате да бъдете практични и затова често се нагърбвате с различни отговорности към другия, с което сигнализирате, че търсите интимност. Сексуалният ви почерк включва търпение, сдържаност, демонстрация на професионалния успех и обществено положение, поемане на отговорности за другия.
    Асцендент в знак Телец
    Десетият дом попада в знак Водолей. Управлява се от Сатурн (и Уран). Когато искате да заявите сексуален интерес, можете буквално да втрещите другия. Вие сте едни от най-прямите хора и като цяло са ви много чужди всякакви сексуални маневри. Щом искате секс можете да го изтърсите просто ей така, директно, без никакво увъртане. Водолей е свързан със социалните групи, приятелството и затова често сексуалните ви връзки започват по такъв повод – някаква взаимопомощ по приятелски, чрез приятели, на купон или на място, на което са събрани много хора с общ социален интерес. Тъй като сте директни, у вас няма нужда да се търси някакъв специален подтекст. Ако имате сексуални намерения, ви трябват само няколко думи, за да ги покажете. „Какво толкова има да го увъртаме?!”.
    Асцендент в знак Близнаци

Категории: сексуален почерк прелъстяване астроучилище Гали асцедент Десети дом планети индивидуален хороскоп
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus