Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

И през юли звездите са благосклонни към нас

01 Юли 2014 / 07:07:33  GRReporter
3660 прочитания

Гали
    В тази статия ще ви представя астрологичната картина за периода 1 – 31 юли. Ще започна с общата картина като цяло и след това ще направя индивидуалните прогнози.
    В предходната статия ви информирах, че Новолунието, което маркира месец Юни, се случва в участък, чиято символика е свързана с „най-красивото; най-плодородното; най-високото”. Всички възможни пречки се отстраняват и нищо не може да спъне онова, в което има вложено много желание, устрем и вдъхновение. В обществото се акумулира един особен ентусиазъм, желание да се споделят умения, да се експериментира. Юни се очертаваше като месец, в който се акумулират много средства и ресурси от всякакъв тип, необходими за по-нататъшни действия, когато се срещнете с неочаквани ситуации.
    В политически, социален и обществен план, се оформи стремеж към трупане, който може да изглежда малко излишен и ненужен от днешна гледна точка. Материалната страна на живота в цялото й разнообразие излезе на преден план. Всички масово тръгват на „лов” за пари и ресурси. По един или друг начин светът се подрежда в чисто материален аспект, благата се разпределят, консолидират се позиции, сключват се изгодни финансови, производствени и материални договори. Юпитер се придвижи в най-благоприятния участък на целия зодиак. Затова в комбинация с точката на Новолунието, Юни се очерта да бъде един много успешен месец като цяло. Всичко, което сте имали възможност да си вземете през юни, ще се окаже една от най-добрите сделки, които сте правили.
    Средата на Юни носеше сигнал, че на преден план излизат личности, на които е отредено да постигнат някаква изтъкнатост, видност, превъзходство, да направят важни неща за хората – това се отнася както за държавите, така и за по-малките човешки формации, каквито са фирми, екипи, организации.
    В дните между 7 и 30 юни беше третата ретроградна фаза на Меркурий, която носи смущения във всекидневието поради това, че се сблъскваме с всякакъв тип обърквания, грешки, повреди. Погледнато по този начин, наистина е дразнещо, но тези грешки и обърквания идват, за да ни събудят и да обърнем внимание на нещо, което сме пропускали да видим до този момент.
    Това изобилие, което предвещаваше Юни, имаше и своята обратна страна. Очаквах, че ако има някакви природни явления, то те ще са по-ярки и по-големи от обичайното, което може да нанесе някои по-големи поражения в нашия човешки живот.
    Какво да очакваме през Юли 2014?
    Новолунието, което маркира Юли се случва в участък, който се асоциира с Божията справедливост. Смисълът е, че човек трябва да бъде внимателен, когато действа да постигне нещо, да се съобрази с всичко около себе си. На практика това е много подходящ период за набелязване на цели, да откриеш правилно приложение на силите си – така както ловецът набелязва мишената, която е постижима и има достатъчно енергия да стреля. Не залагайте на цели, които не са по знанията ви, уменията, способностите и не на последно място по джоба ви. Разочарованията и загубите впоследствие може да бъдат опустошителни.
    В обществен и политически аспект се нагнетяват много желания, силни стремежи да завладяваш. Материализмът, устремът към това да отхапеш по-голямо парче от земните блага, взема превес. Преразпределянето на световните богатства продължава и през Юли. Има сериозен риск от неправилно насочени сили, които да внесат повече разрушения, отколкото полза. Особено активни са дните във втората десетдневка на месеца. Ще наблюдаваме доста промени през месеца в унисон с това, че „промяната е най-сигурното нещо в живота”. Очертава се една по-нестабилна политическа и обществена сцена, в която се поемат рискове, като някои от тях са повече плод на желание да блеснеш, да се докажеш, отколкото на реални възможности да се справиш.
    В личен план важи същото и може да наблюдавате около себе си някакъв вихър от хора, които внасят нестабилност и промени в живота ви, водени от лични цели без оглед вашите желания и намерения.
    Въпреки това Юли е месец, който мога да нарека отново успешен и даващ възможност за много добро развитие в начинанията и прогресирането в живота. Ключовият момент е: вземи правилното решение, прецени силите си и уменията си, прецени всички последствия и дали можеш да се справиш с тях. Онова, което идва към вас и ви се предлага, не го отхвърляйте само защото изглежда твърде незначително или нарушава комфорта ви – то е благоприятно и ще ви донесе много ползи. На практика в рамките на няколко месеца, от юни нататък, става разместване на социалните пластове и преразпределяне на земните ресурси. „Колелото се завърта” – един започва да слиза, друг започва да се качва.
    На 16 юли Юпитер – символът на възможностите, благоденствието и просперитета – влиза в тропическия зодиакален знак Лъв. В този знак Юпитер провокира творческия дух на човека, съзиданието, растежа и прогреса, засилва се индивидуалистичната ни страна, идейния свят на хората се разширява, вътрешната визия се превръща в реални цели. Но също така се провокират и безумни его-прояви, които може да бъдат много опасни и да внесат повече разруха, отколкото полза. Както и ситуации в стил „много шум за нищо”. Началните стъпки на Юпитер в знак Лъв се съпровождат от „свиващи, сгъстяващи” събития, такива, които сякаш притискат и силно ограничават. Едва след това идва съзиданието и растежа. По подобие на това, че водата първо трябва да бъде ограничена в корито, за да се превърне в пълноводна река.

Категории: астропрогноза за юли Новолуние Божия справедливост Юпитер тропическия знак на Лъва Гали астроучилище
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus