Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

GRR HOT 15 ви пожелава приятен Великден!

02 Април 2010 / 15:04:22  Елена Николова
1154 прочитания

Здравейте скъпи читатели! Днес е разпети петък и както винаги на този ден времето е някак си ‘тъжно’. Не си спомням кога за последни времето в Гърция е било хубаво на този ден. Не вали но е облачно и меланхолично. Няма да е редно да ви кажа да се забавлявате с GRR HOT 15 днес, но ще си запазя правото да ви кажа какво стана с класацията през изминалата седмица, за да можете да  забавлявате с музиката утре!

Тази седмица Мелисес най-накрая стигнаха до върха! Krifa спечели първото място като избута Meet me Halfway и се изкачи с една позиция. Най-благородно Black Eyed Peas отдадоха водещата позиция и паднаха с една позиция на номер две.

Sade е вече официално в TOP 3-ката. Песента й Soldier of Life се изкачи с една позиция, което я постави на номер 3. Изглежда, че тази песен е единствената от чарта, която върви да се слуша днес. Следвайки на номер четири е Сакис Рувас със Spase to hrono, която скочи с една позиция.

Две позиции надолу и на номер пет са Akon и Keri Hilson с песента им Oh, Africa. За съжаление парчето не стигна до върха и вече пада. Гласувайте и го побутнете нагоре! Има невероятен ритъм и поради някаква причина успява да накара всеки да се усмихне. Не би ли следвало да е по-надоре в чарта?

На номер шест е Exeresis на Rous. Песента се изкачи с цели четири позиции, защото го заслужава! Мина доста време откакто толкова много ми е харесвала гръцка песен! Изглежда че хитът притежава всички предпоставки да ви накара да се забавлявате!

Е, I agapi theli hrono беше започнала да пада, но миналата седмица получи 5 от вашите гласове, така че сега Кокина Халя се задържаха на номер седем! Ако продължавате в същия дух, може и да ги бутнете отново нагоре.

Everybody Hurts падна с две позиции през изминалата седмица и сега е на номер осем. Наистина се надявам, че песента е успяла допълнително да осведоми хората за нещастието, което сполетя Хаити. И също така се надявам, че е успяла да извади добротата у всеки един от нас. Да помогнеш на човек в нужда е един от най-добрите дела!

На номер девет е пролетния хит I’m in the house на Steve Aoki и Zuper Blahq. Песента се изкачи с две позиции и със сигурност се е запътила към върха! Уоу, ще има война на горните позиции! Кой ще я спечели обаче? Всичко зависи от вас!

Вслушвайки се отново в гласовете ви Ludacris и Flo Rida се изтреляха нагоре и парчето им I know you got a man се изкачи с пет позиции и спря на номер десет. Да - Flo Rida се завърна в играта! Не че е бил извън нея, но поне това е едно много добро завръщане в GRR HOT 15.

На номер 11 е гръцкия претендент за Евровизия ОРА на Гиоргос Алкеос и Приятели. Песента се изкачи с две позиции и най-накрая прави опити да се издигне в чарта.

Толкова се радвам и съм много горна с вас! Гласувахте за един от моите фаворити - Backgammon Dice! Благодарение на вас хитът не продължи да пада и запази позицията си от миналата седмица – номер 12. Дали ще е малко нахално да ви помоля да ги бутнете нагоре?

Четири позиции надолу и на номер 13 е MIKA с Rain. Песента е готина, но поради някаква причина не се справи толкова добре в класацията. Може би защото не влезе в подходящото време и имаше прекалено много силни опоненти? За съжаление същото се отнася и за Графа с песента му Оставяш следи. Парчето падна с шест позиции и изглежда, че това ще е последната седмица за него в чарта.

Новата песен тази седмица е Anthem of the Kings. И да! Eminem се завърна заедно с 50 cent и Lil Wayne. Явно последните две седмици са посветени на завръщането на големи имена в GRR HOT 15! Супер готино! Забавлявайте се!

Вече като две големи имена се завърнаха в класацията, надявам се на можете да се справите с емоциите! Тази седмица имам новина за вас – ще можете да гласувате за любимите си песни в продължение на цели две седмици и се надявам на 16-ти Април, победителите да са очевидни благодарение на гласовете ви. А сега ви пожелавам да прекарате един невероятен Великден и приятна почивка!

Категории: GRR HOT 15 Black Eyed Peas Flo Rida Eminem
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus