Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

GRR HOT 15 представя: ФСБ се завърнаха с нов албум

30 Април 2010 / 17:04:32  Елена Николова
2371 прочитания

Здравейте приятели на музиката! Как се отнася чудесния петък с вас? Какво? Да не би да казахте „горе-долу”? Бих разбрала „горе-долу”-то ако сте в Гърция и „ветровете на промяната” са ви изтезавали цяла седмица. (Под „ветрове”, разбира се, имам предвид природния феномен, а не икономическия.) И така, след като преди малко прочетох статия, която определено ми оправи настроението за няколко дни напред, сега съм на ваше разположение и ще се опитам да ви развеселя с малко невероятна музика!

Rous успя да запази първата си позиция за още една седмица и Exeresis все още е лидер в GRR HOT 15. Мелисес обаче, не се отказват лесно! Песента им Krifa също запази позицията си от миналата седмица – номер две, с което продължава да натиска Exeresis. Как ли ще свърши тази борба? Дали Krifa отново ще успее да заеме номер едно? Е, както е казал мъдрия човек – търпението, приятелю, е добродетел!

На номер три е I agapi theli hrono на Кокина Халя. Песента се изкачи с една позиция, след като победи в двубоя със Spase to hrono на Сакис Рувас. Гръцкият чаровник падна с една позиция в чарта и това го сложи на номер четири. Уау! Вече доста време ТОР четворката е превзета от гръцките сили!

Плахо а номер пет са Steve Aoki и Zuper Blahq с песента им I’m in the House. Много смело, ако питате мен, особено имайки предвид, че песента отстоя мястото си от миналата седмица. Дали дуото ще успее да премине гръцкия форт? Да, да…търпение…ще видим другата седмица!

Ludacris и Flo Rida са с една позиция по-близо до ТОР 5-цата! Песента им I know you got a man завзе номер шест, което ме кара да се замисля…дали те ще са тези, които ще разделят гръцката TOP 4-ка? Енинем, 50 cent и Lil Wayne са се втурнали нагоре, скачайки с две позиции! Песента им Anthem of the Kings стигна номер седем.

За съжаление Sade продължава да пада надолу и няма изгледи да тръгне отново нагоре в GRR HOT 15. Песента й Soldier of Life падна с две позиции и се спря на номер осем. От друга страна обаче, Telephone се изстрелва нагоре! Тази седмица дивите Лейди Гага и Beyonce скочиха с три позиции и спряха на номер девет. Убедена съм, че това е временно място за тях, защото са се запътили към върха!

На номер десет е моето слабо място - Black Eyed Peas. Тяхната песен Meet me Halfway падна с две позиции и както изглежда се е запътила на някъде извън чарта. Дали можете да направите нещо по въпроса? Може няколко гласа не биха навредели…

Номер 11 подслонява супер актуалната песен Alors on Dance! Хитът на Stromae се изкачи с две позиции и се надявам, че ще продължава така докато стигне върха! Друга любима моя песен е I can feel. Песента на Ela Rose и David Deejay скочи с три позиции през първата си седмица в чарта! Сега хитът е на номер 12, но съм сигурна, че ще стигне много на високо!

За съжаление другата нова песен от миналата седмица Tharros I alithia, не се справя както очаквах. Дуото Сакис Рувас и Тамта се изкачиха само с една позиция, което ги постави на номер 13.

Е, надявам се, че сте успяли да се насладите на Akon и Keri Hilson, защото песента им Oh, Africa няма да е с нас другата седмица. Хитът падна с три позиции и това го постави на предпоследното място – номер 14.

Тази седмица имам само една нова песен за вас, но повярвайте ми, тя е като за две – Параграф на ФСБ! След 20 години мълчание групата издаде нов албум, който може да бъде слушан и свален безплатно от сайта на ФСБ. Новия албум беше свален 3500 пъти и слушан 7000, само няколко часа след качването му онлайн, предава вестник Дневник. Предварително се извинявам, че не можах да ви предложа видео на песента в чарта, но след като албума е нов, видеа за песните няма, затова кликвайки на „Play” ще ви се отвори сайта на групата с песните от албума. Погледнете позитивно на нещата, след като изслушате Параграф, можете да чуете и другите им песни! Много са готини!

А сега вече съм спокойна, защото знам, че настроението ви е поне малко по-добро след като чухте невероятната музика, която GRR HOT 15 ви предлага и мога да ви пожелая страхотен уикенд!

Категории: GRR HOT 15 музика чарт Лейди Гага Сакус Рувас Тамта
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus