Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

GRR HOT 15: Промени, море и музикален привкус

06 Август 2010 / 16:08:47  GRReporter
1954 прочитания

Привет, музикални любимци.

Август ни очарова с невероятно време, срънце в неприлично големи количества и лятно настроение. Нашият GRR HOT 15 напълно в синхрон с прекрасното време навън също е повече от пъстър, шарен и забавен. Какво точно се промени за изминалите седем дена предстои да разберем.

На първо място за първа седмица се изкачиха Ъпсурт със забавното им Мрън Мрън. Тримата сладури в компанията на Лора Караджова най-после достигнаха заветния златен медал и изместиха любимката ни в последния месец и половина Lady Gaga. Тя от своя страна, падна с едно място до втората позиция с песента си Alejandro, превърнала се в тотален летен хит.  В подножието на челната тройка отново откриваме разкошната Rihanna. За поредна седмица нежното й парче Te Amo се окичва с бронзовия медал и ни оплита в романтично-лиричната си мелодия.

Непроменена остава позицията и на френския хаус гуру David Guetta. Парчето му Memories отново е под номер четири. Плътно зад него се изкачва друг силен летен фаворит. Morena на Tom Boxer с участието на красавицата Antonia стремглаво се отправя нагоре по стълбицата на GRR HOT 15 и вече ни очаква под номер пет.  Така това автоматично се превръща в най-високо изкачилата се песен с цели три позиции.  Шестото място е отредено за друго свежо парче. Веселото Неска Фен Съм  Ти на Сантра и Кристо явно ви е харесало достатъчно, за да гласувате за него и за поредна седмица запазва мястото си в средата на красацията ни.

На щастливото номер седем ни очаква ангелсикя глас на Galia, която ни припява Другата Част. Баладата на ексцентричната дама пада с две позиции надолу и тази седмица застава точно пред русата колумбийска фурия Shakira. Песента й WAKA WAKA явно е възвърнала симпатиите ви наново и затова прави скок нагоре с три места до номер осем. В подножието на първата десятка точно на деветото стъпало тацзи седмица поставихте красивата мелодия Airplanes на B.O.B. Съвместното парче на  рапъра с нежните вокали на Hayley Williams запазва статута си от изминалата седмица. На финалната права при първите десет с гласовете си изкачихте изкусителната Ελένη Φουρέιρα и закачливото й парче Μια νύχτα μόνο. Песента й прави пореден скок нагоре с две позиции от изминалата седмица.

На единадесетото място е миналоседмичното ни ново предложение от страна на Стоян. Силната му песет Frozen явно ви е докоснала и затова го изкачихте в GRR HOT 15 с цели четири места. На дванадесетото място застава бурния вокал на Goin through. Силовото му парче Mporo Ki ego пада с пада с две места надолу и тази седмица е точно пред очарователния Сакис Рувас. Явно пролетния му тотален хит Spase to hrono почва да губи позиции пред  вас и затова заради гласовете ви вече е в подножието на  GRR HOT 15.На предпоследното място намираме друга пролетна мелодия, която вече си отива. Силната Alors in Dance на Stromae стремглаво пада надолу по музикалната ни стълбица и вече е на номер четиринадесет.

Тазседмичното ни ново предложение идва от топла и слънчева Гърция. Игриво,провокативно и започнящо се, парчето на Vegas  Μη Σταματάς е от онзи тип мелодии, които инстинктивно карат всеки да затанцува и да се усмихне. Каква ще е съдбата на тази песен и дали ще ви провокира достатъчно, за да се изкачи по-нагоре, е въпрос само на седем дена разстояние.

А дотогава ви пожелавам много усмихнати емоции, литри море и лятно настроение с музикален привкус.  До нови музикални срещи!

 

Категории: GRR Hot 15 музикална класация u2 игра
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus