Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

GRR HOT 15: Петък 13

14 Август 2010 / 10:08:19  GRReporter
973 прочитания

Привет, музикални любимци.

Срещаме се отново във фаталния петък 13-и, за да хвърлим поглед какво се е случило с музикалния ни GRR HOT 15 през последните седем дена. Както винаги днес също ни очакват приятни и не помислени изненади, гарнирани обилно с музика и ритъм.

Челната тройка като никога остава непроменена. Явно и трите песни са ви все още така любими, че не можете да премахвете нито една от тях от първите места. Така за втора поредна седмица първото място е за тоталния летен хит наЪпсурт Мрън Мрън. Точно до тях със сребърно отличие е наградена една от иконите на съвременната музика - Lady Gaga. Песента й Alejandro спокойно може да се посочи като една от мелодиите на лято 2010 и продължава усилено да е сред фаворитите ви в нашата класация. Под номер три паск намираме чаровната Rihanna с нейното нежно Te Amo.

Четвъртото място е първата разлика за изминалите седем дена в нашия чарт. Morena на Tom Boxer съвместно с разкошната Antonia доста усилено и категорично се изкачва в класацията ни и вече е в подножието на челната тройка. Дали другата седмица няма най-накрая да се докосне до някой от медалите на GRR HOT 15 е въпрос изцяло на вашата активност и гласове. С едно място надолу пада френският хаус диджей David Guetta и неговото Memories. Песента, макар и зареждаща до нечовешки дози позитивно настроение, явно вече почва да отстъпва на по-новите мелодии и затова тази седмица му отредихте петото място. До номер шест си изкачи наново игривото парче WAKA WAKA на огненото миньонче Shakira. Плътно до нея под номер седем с едно място падат Сантра и Кристо и тяхното Неска Фен Съм Ти.  Свежият дует е само на едно място преднина пред друга разкошна песен - Μια νύχτα μόνο на Ελένη Φουρέιρα. Гръцката мелодия се изкачва с едно място нагоре и вече може да бъде открита под номер девет. В подножието на челната десятка гласовете ви поставиха леко минорната песен на Стоян Frozen. Българското парче с убийствен клип се зкачи с едно място, измествайки до номер единадесет красивата  Airplanes на рапъра B.O.B.  в компанията на Hayley Williams.

Дванадесетата позиция остава непроменена и тази седмица и отново е отредена на гръцкото хип хоп гуру Goin through и ударното му парче Mporo Ki ego. Рап мелодията е плътнопред друго парче с надпис „произведено в Гърция”. Новото предложение от миналата седмица се изкачва с цели две места и в днешния фатален петък 13 застава на тринадесетото място.  На предпоследното стъпало в тазседмичния  GRR HOT 15 за пореден път поставихте френското парче Alors in Dance на Stromae. Явно все още изпитвате носталгия по песента и затова с гласовете си показахте, че не сте готови докрай да се разделите със заразителната мелодия.

Тази седмица новото ни предложение е един хит, наложил се за отрицателно време в клубовете и класациите. Римейкът на класиката We No Speak Americano, разбъркан добре от Yolanda Be Cool Vrs Dcup се появи неочаквано на музикалния небосклон и за броени седмици окупира вниманието на меломаните. Напълно логично този скоклив летен хит намери място и в нашия чарт в пълно очакване на вашите гласове.

И така, неусетно изданието ни за фаталния петък 13 е към своя край. Пожелавам ви много позитивизъм, въпреки предразсъдъците на суеверните, прохладен бриз в летните горещини и много усмивки. До нови музикални срещи!

 GRR Hot 15

Категории: GRR Hot 15 музикална класация u2 игра
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus