Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

GRR HOT 15: Охладени мелодии

24 Август 2010 / 11:08:40  GRReporter
1328 прочитания

Привет, музикални любимци.

Лятото е към своя край, макар и жегите, които ни сполетяха в последно време да не индикират това. Така че, докато се наслаждаваме на оставащите ни слънчеви седмици и морски моменти, нека за малко се върнем при любимия ни GRR HOT 15, който тази седмица е пълен с доста интересни промени.

На първо място за първи път застава шоколадовата Rihanna с летния нежен хит Te Amо. Парчето доста упорито се катереше все по-високо и по-високо в класацията ни и ето, че тази седмица най-после достигна златния ни музикален медал. Така миналоседмичния фаворит Мрън мрън на ъпсурт пада с едно място надолу до номер две. С бронзово отличие се окичва щурата Lady Gaga. Песента й Alejandro, която окупира всеки възможен ефир, явно почва да губи адмирациите ви и затова с гласовете си я поставихте на третото стъпало.

Четвъртата позиция остава непроменена от последния път и отново е за клубното парче Morena на Tom Boxer. Точно след него откриваме русото миньонче Shakira, което триумфално се изкачва до номер пет с мелодията си WAKA WAKA. Така колумбийката изпрати хаус гуруто David Guetta до шестото място, откъдето ни очаква денс песента Memories. Щастливото седмо стъпало явно много се е понравило на Сантра и Кристо, затова и те си го запазват и тази седмица с парчето Неска Фен Съм Ти. Плътно до тях в GRR HOT 15 можем да открием ангелският глас на Galia. Приказната й балада Другата част за поредна седмица се подвизава под номер осем, провокирайки гласовете ви с текст и видео визия.

Деветото място е отредено за шампионът в най-голям скок тази седмица. Новото предложениеот изминалите седем дена We No Speak Americano на Yolanda Be Cool Vrs Dcup се изкачи в красацията ни не с една или две, а цели шест места. Явно летният хит ви е накарал да потанцувате и затова активността ви спрямо мелодията бе така внушителна. В подножието на челната десятка откриваме лиричната мелодия Frozen на Стоян. Разкошната българска песен запазва мястото си от предната седмица и застава непосредствено преди Μια νύχτα μόνο на Ελένη Φουρέιρα. Гръцкото парче пада с две места и сега го откриваме под номер единадесет.

Непроменена остава позиционираността на друго разкошно парче от Гърция. Скокливото Mporo Ki ego на неуморния Goin through и тази седмица ни очаква под номер дванадесет. На тринадесетата фатална позиция пък пада чудната, почти като в сън изпята мелодия Airplanes на B.O.B. Красивата песен с чудните вокали на Hayley Williams губи цели две позиции и сега е точно преди забавното парче Μη Σταματάς на Vegas.

Новото парче тази седмица е една песен, чакана от доста време. Особено заради ефектния и добре изпипан видеоклип към нея. Скандалният Eminem се завърна ударно в класациите и песента му Love the Way You Lie показва нагледно защо заслужава нашите лични адмирации. Клипът на песента пък провокира не само с чудни кадри, но и със специалното участие на една кино икона – Мегън Фокс, позната ни от филми като „Трансформърс” и „Тялото на Дженифър”. Дали песента ще ви докосне и накара да гласувате за нея, оставям на вас.

А дотогава ви пожелавам да се насладите на оставащите слънчеви дни от лятото и да изживеете на максимум един от най-горещите месеци.

До нови музикални срещи!

 

Категории: Двет музиМузикаGRRHot 15 rihanna eminem lady gaga
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus