Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

GRR HOT 15: Летни мелодии и Rihanna

18 Юни 2010 / 13:06:53  GRReporter
1989 прочитания

Привет, музикални любимци.  Надявам се, сте готови за поредната доза качествени мелодии, които с гласовете си сами разбъркахте добре, докато се получи една приятна смесица от ритъм, текст и емоция. Нашият GRR HOT 15 отново предлага изненади, но какви точно, предстои да разберем.

Сакис Рувас май много хареса челното място. Затова и за втора поредна седмица властва над класацията ни със своето Spase to hrono.  Без промяна остава и втората позиция, където ни очаква Telephone на Lady Gaga. Шантавият идол на влюбените в модата и музиката не само, че окупира място номер две, но и доста категорично се изкачва до третото стъпало с новия си сингъл Alejandro.

С една позиция пада френското денс парче Alors in Dance на Stromae,  следвано плътно от Rous  и Exeresis.  Докато тези две песни отстъпват с по една крачка назад, малката руса фурия Shakira прави пореден скок нагоре към шестото място в нашия GRR HOT 15. Явно парчето й WAKA WAKA, един от химните на така актуалното Световно по футбол, е провокирало спортните любители сред вас и с гласовете си му помогнахте почти да се докосне до челната петорка тази седмица.

На сакралното номер седем откриваме Memories на David Guetta съвместно с Kid Cudi. Хаус песента се изкачва с две позиции нагоре, правейки големи заявки да е един от най-силните хитове за лято 2010. Тазседмичният рекордьор на GRR HOT 15 в категория най-висок скок обаче идва от България.  Мрън мрън на Ъпсурт и сексапилното миньонче Лора Караджова напредна с цели пет позиции и вече ни очаква под номер осем. 

Следващите две песни в края на първата десятка са на две дами, които с гласовете и мелодиите си неведнъж са доказвали, че заслужават личните ни адмирации. Под номер девет се подвизава разкошната Άννα Βίσση, която въпреки годините, времето и промените в стила, е все така Fabulous. Точно зад нея, изкачвайки се не с едно или две, а с цели пет места нагоре, е втората рекордьорка за тази седмица, а именно – Galia. Нейната Другата част, на което брюнетката направи доста силен и провокативен видеоклип, явно е докоснала много голяма част от вас и с гласуването си му отредихте десетото място.

На единайсто стъпало ни посреща новото предложение от изминалата седмица Κομμάτι από την καρδιά σου на прекрасната Despina Vandi. Надявам се, скоро парчето да бъде представено подобаващо с качествено видео, на което да се радваме в летните горещини. Не за друго, но мелодията наистина провокира към танци и волно (или пък неволно) припяване в едно с текста.  Без промяна от миналата седмица е симпатичната песен на Каломира Don't break my heart. Поп парчето отново е на дванайсто място, точно преди Krifa на Мелисес, което направи скок в низходяща градация с цели седем позиции надолу до фаталното номер тринайсет.

Малко преди финалната права на GRR HOT 15 откриваме кадифения глас на Белослава в компанията на Орлин Павлов. Миналата седмица общата им песен предизвика фурор и достигна до десето място. Така че, ако не искате тя да отпадне, натиснете поне няколко пъти бутона за гласуване, за да ги върнете отново в класацията.

Новото предложение за тази седмица е от шоколадовата Rihanna. R&B принцесата ни посреща на петнадесето място, припявайки ни Te Amo. Дали това ще е достатъчно от нейна страна, за да достигне по-нагоре в GRR HOT 15, ще стане известно следващата седмица.

А дотогава ви пожелавам много слънце, много мелодии и много усмивки. До нови музикални срещи.

Категории: МузикаGRRHot 15
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus