Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

GRR HOT 15: Lady Gaga триумфира

25 Юни 2010 / 09:06:26  GRReporter
1926 прочитания

Привет, музикални любимци.  Готови или не, нашият GRR HOT 15 ви очакаква. В класацията ни отново ще открием интересни обрати, промени и щипка летен привкус за разкош.

На първо място триумфалнво се настанява Alejandro на разкошната и доста ексцентрична Lady Gaga. Блондинката с неподражаем имидж отново успя да ви очарова и затова тази седмица й помогнахте категорично да измести гръцкия Аполон Сакис Рувас от челното място. Затова сега неговото Spase to hrono падна н едно стъпало надолу до номер две в GRR HOT 15. Интересна е третата позиция в класацията ни. Явно на русокосата Gaga не й е достатъчно да тържествува под номер едно и затова се окичи и с бронзовия ни музикален медал за парчето си Telephone заедно с гърлата Beyonce.

В подножието на великолепната тройка под номер четири е танцувалното Alors in Dance на Stromae. Френският хит е една от малкото мелодии, чийто статут остава непроменен през отминалата вече седмица. Не така стои ситуацията за петата позиция. Явно футболните запалянковци сред вас са успели да намерят време между мачовете, коментарите и головете, за да натиснат поне няколко пъти бутона за гласуване в полза на колумбийската дива Shakira и игривото й WAKA WAKA. Така то се изкачи с още едно място нагоре по стълбицата ни. Под номер шест пък е неконтролируемата денс мелодия Memories на талантливия французин  David Guetta в компанията на Kid Cudi.

И оттук почва българската инвазия в чарта ни заедно с Ъпсурт и Лора Караджова. Тяхното Мрън Мрън не спира да се изкачва все по-нагоре в GRR HOT 15 и този път ни приветства и подстрекава към танци от номер седем. Плътно зад тях е ангелският глас на Galia и баладата й Другата част, изкачила се с цели две позиции напред. Под номер девет пък е прекрасната (и вечната) Ана Виси и нейното Fabulous.

Точно на прага на челната ни десятка  можем да потанцуваме и попеем с Κομμάτι από την καρδιά σου на фаталната Despina Vandi. Гръцката песен прави лек скок във възходяща градация и сега ни посреща под номер десет. Едно стъпало по-надолу е Всяка година по същото време на Белослава и чаровния Орлин Павлов. Явно спадът им миналата седмица не ви се е понравил и затова сега успешно ги върнахте в играта. Дали следващата седмица дуетът ще намери своето място по-нагоре в GRR HOT 15 зависи изцяло от вас.

Новото предложение от миналата седмица бе Te Amo на Rihanna. Европейският сингъл на Ямайската принцеса прави силни заявки да е един от фаворитите ви, изкачвайки се лека полека нагоре в позициите на класацията ни. До него, на тринайстото фатално число намираме Мелисес и Krifa, последван от Exeresis на Rous. Последното е и най-драматично понижилото се парче, губещо не една или две, а цели девет места за отминалите седем дена.

Но докато някои гръцки парчета стремглаво се отправят към края на нашата класация, на прага й намираме новото ни предложение, което отново е с  етикет „Произведено в Гърция”. Рап мелодията Mporo Ki ego на Goin through с помощта на Nebma е заразителна, положителна и определено идеална за летните месеци. Наистина не бих се изненадала, ако другата седмица я открием далеч по-нагоре по етажите на нашия GRR HOT 15.

А докато това се случи, ви пожелавам много положителни емоции, танци до изгрев слънце и лятно настроение. До нови музикални срещи!

Категории: Двет музиМузикаGRRHot 15 Lady GagaGoin through
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus