Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

GRR HOT 15: Копринената жена Ирина Флорин

24 Септември 2010 / 15:09:21  GRReporter
2092 прочитания

Привет, музикални любимци.

Отново е петък и отново дойде време за среща с песните от GRR HOT 15.  В края на циганското лято класацията ни предлага една палитра от мелодии, така добре разбъркани ,че да задоволят и най-разнородните ни предпочитания. Какво точно имам предвид, предстои да разберем заедно.

Първото място за втора поредна седмица изглежда окупирано от клубната версия на италианската джаз песен свежата We No Speak Americano.  Yolanda Be Cool Vrs DCup явно наистина са ви направили силно впечатление и затова с гласовете си отново им отредихте златния медал. Под номер две се изкачва Eminem с изненадващо нежната си Love The Way You Lie. Така рапърът успя да пребори чаровната Rihanna, която тази седмица отпадна с една позиция и сега ви припява своето Te Amо от третото място.

Точно под челната тройка отново се срещаме със Сантра и Кристо, които ни посрещат с парчето Неска фен Съм Ти. Игривата мелодия за пореден път ни провокира към танци и свежи моменти. Въпросът е дали това е достатъчно, за да се изкачат отново нагоре или българската песен ще падне надолу в чарта ни другата седмица. На петото стъпало доста успешно се появява Nino,чиято мелодия Theos щурмува както гръцките, така и българските класации. Затова и е повече от логично, че предпочитанията ви към тази песен се засилват с всяка изминала седмица.  Друг доста стабилен скок нагоре прави очарователният Enrique Iglesias. Парчето  I Like It отново е сред регордьорите ни, изкачвайки цели четири позиции от миналата седмица.

Не така стоят нещата за ексцентричната модна икона Lady Gaga и нейният Alejandro. Песента почва доста стабилно да слиза надолу в GRR HOT 15 и нищо чудно с тези темпове скоро да изпадне от челната десятка.  Под номер осем плавно и полека се извисява майсторът на танца Usher, който провокативно ни припомня, че DJ Got Us Falling In Love. Така любовната му денс мелодия изпреварва свежите момчета от ъпсурт, които дори и с помощта на Лора Караджова не успяват вече да задържат фронта и вече са под доста ниското номер девет. В подножието на първата десятка откриваме новото ни предложение от миналата седмица. Гръцката хаус мелодия Last Summer на Nicko се изкачва с цели пет места от миналата седмица.

Така тя става виновен елемент в разбъркването на позициите под първите десет. На единадесето място изпада румънското клубно парче  Morena на Tom Boxer. Плътно до него застава българското предложение на Стоян Frozen.  Тринадесетото стъпало се оказва фатално и за друга българска мелодия. В Ръцете Ти Е Най-Добре е едва от няколко седмици в класацията , а ето че вече бележи своя спад. Така Мастило се нареждат точно пред  Goin through и ударната Mporo Ki ego.

Новото предложение за тази седмица е от една дама, станала епоха в българската поп музика. Променена, но и все така очарователна, Ирина Флорин ни предлага своя нов сингъл Копринена Жена. Парчето отбеляза успешно завъртане по европийското Mtv, влизайки дори в класацията им  Express Euro Chart. Така че е повече от логично нежната мелодия да намери своето място и в нашия GRR HOT 15.

И ето, че неусетно стигнахме до момента, в който се налага да се разделим с усмивка. Но само за седем дена, разбира се.

До нови музикални срещи!

Категории: GRRHot 15Двет музиМузика Enrique Inglesias Nino Usher
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus