Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

GRR HOT 15: Hurts напомнят, че животът е прекрасен

15 Октомври 2010 / 16:10:24  GRReporter
1296 прочитания

Привет, музикални любимци.

Както обикновено се срещаме в петък, за да чуем, изпеем и изтанцуваме заедно всичко това, което ни предлага GRR HOT 15. А той тази седмица е различен, свеж, променен и много позитивен.

На първо място за втора поредна седмица застава Last summer на Nicko. Песента за отрицателно време се загнезди сред любимите хитове в множество клубове, което прави и повече от логичен вашия избор отново на нея да дадете златния медал. На втората позиция отново е свежото We No Speak Americano на Yolanda Be Cool Vrs DCup. Плътно до него обаче изненадващо скоростно и шеметно се изкачва един от вашите любимци - Mihalis Hatzigiannis. Парчето му To Kalokairi Mou с пълна сила се отправя все по-нависоко в класацията ни. Кой знае, може другата седмица дори и да я оглави.

На четвъртото място плавно слиза нежната песен на Eminem Love The Way You Lie. Така песента на бялото момче в рапа засдтава точно пред гръцкия чаровник Nino и хита му Theos.  На шестото стъпало тази седмица с гласовете си изкачихте шоколадовия бог на танца Usher и жизнерадостното му DJ Got Us Falling In Love. Така певецът застана плътно пред друг ваш голям любимец очаровал ни наскоро както в България, така и в Гърция - Enrique Iglesias.

Под номер осем откриваме нената влюбена мелодия Teenage Dream  на Katy Perry.   Парчето на американската брюнетка и тази седмица прави лек скок нагоре, заставайки точно пред новото ни предложение от изминалата седмица. Графа и неговото Невидим много успешно застава под номер девет, изкачвайки се с цели шест места от дебюта си само преди седем дена. В подножието на челната десятка в GRR HOT 15 поставихте Rihanna. Песента й Te Amо в продължение на няколко месеца ви караше да танцувате и пеете, но явно че вече почва да губи от силата си и затова пада с няколко позиции.

Единадесет е мястото, което тази седмица е окупирано от Сантра и Кристо, които продължават да ви припомнят, че Неска Фен Съм Ти.  Щурият дует пада с едно място. Точно до него тази седмица поставихте ексцентричната Lady Gaga и песента й Alejandro. Блондинката е само на една позиция пред Мрън Мрън на Ъпсурт.  Те пък, от своя страна, са само на едно място разстояние от друга българска мелодия – В Ръцете Ти Е Най-Добре на Мастило.

Така неусетно стигнахме и до новото предложение за тази седмица. А то този път е оптимистично, нежно и позитивно.  Wonderful Life на Hurts се появи доста изненадващо по световните чартове и за броени дни се превърна не само в тотален хит, но и в личен фаворит на множество меломани.  Напълно логично парчето се появява и в GRR HOT 15. А каква ще е съдбата му тук, е въпрос на една седмица, за да разберем.

А дотогава ви пожелавам много ведро настроение, много танци и си повтаряйте често, е животът е прекрасен.  Понеже той наистина е.

До нови музикални срещи!

Категории: Двет музиМузикаGRRHot 15 mihalis grafa katy perry hurts
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus