Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Две затъмнения определят динамичния характер на октомври

01 Октомври 2014 / 07:10:40  GRReporter
4343 прочитания

Гали
    В тази статия ще ви представя астрологичната картина за периода 1 – 31 октомври. Ще започна с общата картина като цяло и след това ще направя индивидуалните прогнози. В предходната статия ви информирах, че новолунието през Септември носи символика „могъщество, власт, сила”. Това беше сигнал, че септември ще е месец, в който се отварят възможности в една или друга посока – зависи кой накъде и за какво е тръгнал. Идва време за постижения, да получиш своята добра възможност, да получиш награда, която си заслужил и която идва сякаш наготово, нещо като да уцелиш джакпота.
    В обществено политически аспект Септември провокира дипломацията. Дори и да има по-критични ситуации в някои държави и различни наболели въпроси, тенденцията през месеца беше да се наложи превъзходство не чрез директна демонстрация на сила, а чрез деликатна манипулация и умело лавиране. Да се постигне една определена структура, пластовете по света да се наместят, позициите на лидерите да се затвърдят. Погледнато на повърхността, очаквах да има моменти на малко шокиращи ситуации, неочаквани и внезапни решения, да влезе някакъв безпорядък. Но това е съпътстващ елемент когато става разместване на позиции.
    В личен план за отделните хора и в по-малките социални групи Септември също носеше отваряне на възможности – трите планети Сатурн, Юпитер и Марс, насочиха „усилията” си в посока да „произведат” успех, да те направят важен и значим в нещо, да имаш преимущество пред останалите.
    Какво да очакваме през Октомври на 2014?
    Атмосферата през октомври се задава от Новолунието, което се случва в края на септември в знак Везни. Символиката му е свързана с успеха, славата, превъзходството над другите, да намериш начин да просперираш. Силно се благоприятстват всякакви съюзи между хората, при които се търси начин ресурсите да бъдат правилно разпределени. В тази връзка очаквам през октомври да се засегнат малко по-сериозно всякакви въпроси, отнасящи се до ресурсите (финансови, материални, интелектуални) и тяхното разпределение. Може да наблюдаваме стремеж към създаването на обединения „по сметка” на всички нива  - лични, социални, държавни, чиято цел е да се постигне общо подобрение за всички участващи. Това ще са съюзи, чиято основа е предимно материална и няма много общо с житейски възгледи, обща визия и сходство или пък любов.
    През Октомври ни очакват две затъмнения – едно Лунно и едно Слънчево. Това е сигнал, че предстои по-особен месец, в който се разиграват едни от най-важните годишни събития.
    Лунното затъмнение е на 8 октомври. То може да внесе по-напрегнати събития в света, тъй като се случва в зодиакален участък, чийто символ е „да се люшкаш между крайности”. Възниква усещане, че не се занимаваш с каквото трябва и си склонен да отидеш в напълно противоположния полюс. Определено в първата половина на месеца може да има „повишена температура” тук и там заради непредсказуемите стъпки, които хората ще са склонни да правят. Не са изключени и някакви природни катаклизми или по-шокиращи новини.
    Индивидуално са засегнати хората, родени в периодите ± 2-3 дни около 5 април и 8 октомври. Очаквайте развръзка на някакъв дългосрочен проект, важни отношения в живота ви преминават на друг етап, окончателно решаване на важни житейски въпроси.
    Слънчевото затъмнение е на 23 октомври носи много позитивна енергия, тъй като е свързано с много творчество, импулс, страст и вдъхновение. Общуването между хората се насища с много живот и има много желание за обединяване и в личен план, и под формата на по-големи социални групи. Тази тематика се развива много активно в месеците след затъмнението.
    Индивидуално са засегнати хората, родени в периодите ± 2-3 дни около 20 април и 23 октомври. Очаквайте в живота ви да настъпи нова фаза, важно събитие, свързано с кариера, реализация и обществен статус.
    Сега ще изпиша как са засегнати различните зодиакални сектори през Октомври  – какви теми се провокират, какъв тип събития можете да очаквате. Ще направя кратък анализ за всички от тях. Намерете датата си на раждане в описанията по-долу.
29 декември – 9 януари
През октомври общата атмосфера се очертава да бъде прогресивна за вас, да осъществите напредък и да разширите активността си предимно по въпроси, засягащи материалното ви състояние, лични ресурси и придобивки. Месецът ви носи много важни събития, които засягат професионален ръст, кариера, отношения с авторитетни фигури, както и възможности в посока получаване на нови образователни степени. Най-много енергия влагате пак в същата сфера – професионално израстване и постигане на лични успехи. Финансовата сфера е в добри условия, но е по-удачна за придвижване на стари въпроси, не за нови такива. Любовният ви живот може да е проблемен.
10 януари – 22 януари

Категории: хороскоп за октомври астропрогноза Гали слънчево затъмнение лунно затъмнение новолуние Астроучилище индивидуален хороскоп зодии
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus