Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Август събужда творческия гений за преразпределение на земните блага

01 Август 2013 / 08:08:20  GRReporter
5794 прочитания

Гали
    В тази статия ще ви представя астрологичната картина за периода 1 – 31 август. Ще започна обичайно с общата картина като цяло и след това ще направя индивидуалните прогнози.
    В предходната статия ви информирах, че юли е зареден през първата половина с живот извън обичайния ритъм и привиден хаос на повърхността, чиято цел е някакъв тип пренареждане, така че да се озовем там, където ни е мястото. Очертаваше се да бъдат пикови дни на крайности, тъй като от 27 юни Меркурий стартира своята поредна ретроградна фаза. Това продължи до 20 юли. В дните, когато Меркурий дава ход назад е по-подходящо да се погледнем зад гърба си, да обърнем внимание на информацията, идеите и мислите, които се появяват и са останали незабелязани досега, не сме им обърнали внимание.
    Ретроградната фаза на Меркурий, а също така и юлското новолуние, се осъществиха в един участък, чийто символ е свързан с обновяването, плодовитостта и безопасното протичане на всички стартирани процеси. Изключително благоприятен период за обстоятелства в стил „Да започнем отново, да рестартираме. Да се върнем назад и да тръгнем от изходната точка”. Това засяга неща, които са се провалили първия път. Времето беше подходящо да се възобнови онова, което е било провалено някога и сега се появява пред очите отново, тъй като подобни моменти се случват рядко в космическия порядък.
    Втората половина на месеца носеше сигнали за силен устрем към съсредоточаване да се намери най-доброто - човек, проект, място - върху което да се постави фокуса. Това бяха продуктивни дни, в които идва много яснота за обстоятелствата, в които се намира всеки. В социален и обществен план очаквах да настъпи постепенно спокойствие, хаотичните ситуации тук и там по света да се успокоят и да се премине към „нещата по същество”, към изграждането на планове.
    Юли беше месец, в който имаше заряд да бъдат внесени някои от най-големите промени в живота ни – за някои директно, за други косвено.  Приключи един много важен период, започнал след 10 март. Почти за всеки през него се оформяше постепенно нова посока в някоя житейска област. В обществен и политически план в тези месеци се заложи нова посока на развитие, която ще бъде актуална през следващите около 20 години.
    Какво показват планетарните конфигурации през август?
   В последните дни на юли има промяна на „очните лещи”– промяна на фокуса и онова, което виждаме около себе си. „Сцената” ни сменя декора си и персонажите. Новата тематика, която ще се развие през следващите три месеца е трансформация, обновяване и успех. Последното - успехът в начинанията, е един много особен елемент. На практика такъв  може да бъде постигнат само при липса на каквито и да е предварителни условия, договаряния и подготовки. Ще се получи нещо много странно – успешни ще бъдат само спонтанните моменти, в които сякаш се предаваме и приемаме това, което ни се предлага – без уговорки, без сделки, без предварителни планове.
    На практика ще се сблъскаме със ситуации, в които обстойните договаряния и планове се провалят в крайна сметка. Някой около нас взема внезапни решения, някак нелогични и неочаквани, в разрез на всичко онова, което е било обсъждано. Малко в стил шах с пешката. Или пък ние самите го правим – „въртим” се в решенията си, в стъпките, които правим много спонтанно и странно дори за самите себе си. Препоръчвам да обръщате внимание върху онова, което хората заявяват, че е абсурдно и въобще не може да става дума за него – ще го видите осъществено в крайна сметка. Същото важи и за вас самите. Както казват старите хора - „Никога не казвай никога”.
    Проявявайте особено внимание по всякакви финансови и материални въпроси. Вероятността да попаднете в съмнителни сделки е доста голяма. Август е месец, в който очаквам да се направят много важни финансови стъпки в света на банките, пазарите, фондовете. Като някои от тези стъпки може да не са особено етични и морални. Огромни капитали ще се „поразходят”, някои от тях ще сменят позициите си, други направо ще потънат и изчезнат безследно. „Творческият” гений за преразпределяне на земните блага се събужда с мощна сила.
    През август в света ще се зародят сериозни политически конфликти и може да избухнат скандали на тази база. Като за най-активен отпускарски месец, очаквам август да не бъде месец на „отпуските” относно събития в личен и обществен план. Смятам, че за политическия, бизнес и държавническия елит, ще бъде един от най-натоварените месеци.
    В емоционалния ни свят ще има също дълбоки промени. Интимните отношения на почти всички ще бъдат неспокойни и много колебливи. Ще се наблюдава някакво „наводнение” от разочаровани в любовта и драстични промени в намеренията. Между хората може да се наблюдават много крайни емоционални реакции на принципа: до вчера добри приятели, днес врагове. И обратното. Очаквам да има и наводнения в буквалния смисъл някъде по света. А също така и разливи на отрови и химикали.
    Сега ще изпиша как са засегнати различните зодиакални сектори през август – какви теми се провокират, какъв тип събития можете да очаквате. Ще направя кратък анализ за всички от тях.
    Намерете датата си на раждане в описанията по-долу.
    29 декември – 9 януари

Категории: астро прогноза за август Астроучилище Гали планети индивидуален хороскоп зодиакални знаци
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus