Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Астрологичният „климат” за периода 1 - 15 декември’2010 г.

27 Ноември 2010 / 09:11:58  GRReporter
8877 прочитания

Гали

    В тази статия ще ви информирам какви са „климатичните” особености за периода 1 - 15 декември и за кои хора това ще има значение. Този климат се отразява по различен начин за хората. Нали знаете – когато вали, някой е навън под дъжда без чадър, мокър е до кости и зъзне. Друг танцува под дъжда и пее. Трети е у дома, хапва сладкиш със следобедната чаша кафе и се наслаждава на дъжда през прозореца. Четвърти спи блажено под тихия ромон на дъждовните капки върху перваза. А пети изобщо не разбира, че навън вали.
    Обърнете внимание дали във вашия личен хороскоп има планети в зоните, които ще посоча. В края на статията ще поставя табличка с ключовите думи, тъй като планетите са свързани с различни области от живота.

    В периода 1 -15 декември хората при които има планета в участъка
3.5° - 9° везни,
ще усетят дълбок порив и напрежение у себе си да „поправят” всичко наоколо поради желанието да живеят живота в цялата му пълнота. Този устрем към подобряване върви със засилена критика, чиято цел е по-добрия живот в бъдеще. Началото е съпроводено с осъзнаването за някакви лични ограничения, които ви пречат да живеете живота си, така както бихте искали – те най-често идват отвън. Но само на пръв поглед. И се заражда желанието да ги премахнете. От любов към живота и силен устрем към „сладостта” на живота – това е дълбокия смисъл.

    Този порив може да се събуди при най-различни обстоятелства и зависи от планетата, която е в посочения участък. Така ако в този участък имате Луна в хороскопа си, то по някакви причини е възможно да се заемете с „поправка” на емоционалното си състояние, или пък на тялото си. Възможно е най-после да решите да се отървете от неща, които ви спъват, с които не се чувствате добре. По някакъв начин ще бъдете предизвикани да го направите. Ще бъдете изключително критични към онова, което ви се струва „увредено”. Със сигурност и вие ще получавате не малко критики, което може да ви доведе до сериозни изблици от типа – „Кой/коя си ти, че да ми казваш какво не ми е наред?”.

    В периода 1 – 15 декември хората, при които има планета в участъка:
2° - 7.5 водолей,
ще реагират емоционално при взаимоотношенията си с другите, ще влязат в емоционални преживявания с тях. Не е задължително това да бъде инициирано от самия човек. По-скоро ще бъде провокирано от други хора или ситуации. В процеса на тези емоционални преживявания е възможно да проявят свръхагресия срещу нещо, което ги ограничава и да влязат във водовъртежа на чувствата си. Ключът е в прагматизма и баланса между крайностите.
    Емоционалното им състояние ще прилича на асансьор – първо изкачване до върха на радост и щастие, след това спускане надолу към отчаянието и сълзите, и после пак нагоре. Ще усещат силно напрежение да се потопят в емоциите си. Но не насаме, а заедно с другите. Начинът по който се провокира това състояние е в зависимост от засегнатата планета. Ако това е Луната, то това може да бъде много лично и в резултат на вътрешно напрежение. Ако е Юпитер, финансова ситуация или желанието за експанзия може да са причината за този емоционален изблик.

    В периода 1 -15 декември хората, при които има планета в участъка:
11° - 16.5° близнаци,
ще са въвлечени в най-различен тип преживявания според планетата, която се намира в посочения участък. Ако това е Слънцето, то преживяванията ще са свързани с егото, с волята и жизнеността. Разбира се не е необходимо те сами да си търсят преживявания, макар че и това го има. По странен начин може да се въвличат в различни ситуации с хората около тях, които да са повод за различни случки, да се устремяват към различни дейности в името на прогреса – от смешни и забавни, до тъжни, кризисни и депресивни. Тук ключът е в натрупването на опит с различни неща в живота. Друг е въпросът кое си струва. Важен е опитът и извлечените изводи.
    Тази тема вероятно присъства в живота им от по-рано, не започва сега през декември. Но в този период ще имат нужда да им бъде подадена ръка, за да  успеят да се справят с нещо.

Категории: астро климат планети зодии хороскопи Меркурий Гали
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus