Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Април се очертава като месец на експериментите

31 Март 2013 / 09:03:07  GRReporter
3879 прочитания

Гали
    В тази статия ще ви представя астрологичната картина за периода 1 – 30 април. Внесла съм напълно нов стил в месечните си анализи. Ще използвам една старинна индийска техника, която позволява да се улови общата тенденция при подобен тип прогнози. Ще започна обичайно с общата картина като цяло и след това ще направя индивидуалните прогнози.
    В предходната статия ви информирах, че до 17 март Меркурий извършва първата си за 2013 година ретроградна фаза. Ходът на събитията в тези периоди върви доста непредсказуемо, тъй като идейно, мисловно и комуникативно се дълбае назад във времето и на повърхността се изваждат неща, които досега не са били забелязвани. Решенията взети в този период до 17 март са с тенденция да търпят промени поради излизането на информация, която пряко ги засяга и налага да бъдат съобразени с нея.
    Очаквах да настъпи доста сериозен информационен и комуникативен хаос, в който да има разединение,  отказ от съдействие, промяна на намерения и много субективизъм. Да започнат съмнения кое е правилно, дали се върви в правилната посока, дали ще се получи търсеният ефект, правилна ли е основната концепция, която се следва. Ретроградната фаза на Меркурий се осъществи в един участък, чийто символ е съмнението, секретността и потайността, Тома Неверни в най-яркото си проявление. Това повлиява средствата за комуникация и медиите във всичките им форми. Имаше вероятност основните комуникативни и информационни средства да попаднат в някаква „димна завеса”, да нарушат нормалното си функциониране.
    Дните около 15 март се очертаваха доста тревожни като цялостна картина. Имаше данни за активизиране на природни процеси, от които хората на различни места по света да пострадат. След 10 март стана смяна на „очните лещи” – промяна на фокуса и онова, което виждаме около себе си. Посоката в живота – това е най-важната тема, която става актуална и за света, и за отделния човек. Отбелязах, че онова, което излезе като основна посока в периода 10 март – 25 юли, ще се развива през следващите около 20 години. Препоръчах да наблюдавате посоката, в която се движи животът ви.
    Каква ще бъде общата атмосфера през април. Април се очертава като месец на експериментите. Засилва се тенденцията да скочиш без много да му мислиш в нещо ново, непознато. И естествено, както е при всеки експеримент, човек трябва да е готов за изненади в крайния резултат. Времето след 15 април активизира силно този процес.
    Както вече споменах и предния месец, в периода 10 март – 25 юли, се залагат нови посоки на развитие. И през април това е актуално. Всеки по някакъв начин ще се сблъска с определени хора и ситуации, чрез които ще има усета, че е намерил нов житейски път и посока.
    На 25 април е първото затъмнение за 2013-та. То е частично Лунно затъмнение и е свързано с поява на факти и информация около процеси, започнали още в края на 2011. Символизмът на зодиакалния участък, в който попада затъмнението е свързан с баланса в природата, с осигуряването на максимално добри условия за прокарване на новото. От една страна атмосферата е спокойна и тиха, „приспивна”, но от друга идват бързи и резки саблени удари, целящи да унищожат всичко, което застрашава спокойния път на новото, на младото.
    Така че в обществено-политически план това затъмнение ще се изрази под формата на „ефективно разпределяне на ресурсите – рязко, бързо и безкомпромисно -  с цел да се роди новото, в което няма ощетени”. И тъй като засяга знаците Телец – Скорпион, очаквам да засегне въпроса за цялостната структура на световната банковата система. Поради спецификата на Лунното затъмнение, може да има остри внезапни атмосферни явления, каквито са бурите и ураганите.
    Сега ще изпиша как са засегнати различните зодиакални сектори – какви теми се провокират, какъв тип събития можете да очаквате. Ще направя кратък анализ за всички от тях. Намерете датата си на раждане в описанията по-долу.
    29 декември – 9 януари
    За вас април носи фокус предимно върху работа, постижения и дейност/активност. Възможно е в работата си да срещнете повече препятствия от обичайното, да се наложи се занимавате с конкуренция и съперничество, разочарования. Разходите ви са завишени, има вероятност и за пътувания.  Може да очаквате добри събития в кариерата си във втората половина на месеца, но като цяло удовлетворение ще липсва. В първата половина на април е възможно зараждане на интимни отношения в работата.
    10 януари – 22 януари
    Стабилността и сигурността ви е разклатена в последните месеци. Април също носи подобна атмосфера. Засегнати са дом, семейство, деца, притежания. Възможно е да преминавате през някакви промени, но те са по-скоро с позитивен знак. В близкия ви кръг на общуване първата половина на април носи загуби. Възможно е прекъсване на интимни отношения. Но втората половина на месеца ще ви компенсира.
    23 януари – 4 февруари
    Очаквайте много добри възможности по отношение на работа, професия и кариера през април. Постигане на успех или извършване на позитивна за вас промяна през първата половина на месеца. Реализиране на някакви амбиции. Последните месеци, а и април също, са един от най-добрите ви периоди, които засягат професионалната реализация, независимо че вървят заедно с повече конкуренция и необходимост да преодолявате пречки.

Категории: астропрогноза за април Гали частично лунно затъмнение Астроучилище хороскопи зодии
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus