Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Април е месец на новостите

31 Март 2012 / 08:03:43  GRReporter
2835 прочитания

Гали
    В тази статия ще ви информирам каква е астрологичната картина за периода 1 – 30 април и за кои хора това ще има значение. В своя ход по небесната сфера планетите активират различни участъци от зодиака и затова астрологичният климат, който задават се отразява по различен начин на всеки, тъй като е в пряка зависимост от индивидуалния му хороскоп.

    В предходната статия ви информирах, че през март ще се засегнат теми, свързани с някакво възраждане и връщане към събития, идеи, проекти, планове. Подновяване на нещо, което е било оставено встрани. Това връщане и разравяне често носи неочаквани прозрения, откриване на ценни неща, които са били подминати небелязано. Предположих че в ефирното пространство ще се заговори по стари теми и проблеми.
    Средата на март беше с тенденция за особено време – опасни ситуации и в пряк и в преносен смисъл. Възможност да бъдем свидетели на най-различен тип „катастрофи” и сътресения, събития тип „шах и мат”, внезапно възпрепятстване и изваждане от строя, попадане в задънена улица. В тази връзка не ви насочих вниманието само към негативни събития. Също така тенденция различни организационни структури да излязат от релсите, което да наложи някакъв тип промяна на съществуващ ред. Не беше изключено да се появят отново някакви революционни настроения, готови да пламнат всеки момент.
    Какви са тенденциите през април?
    Този месец носи загатване за напрежение, което се изразява в опозиция, борба и непреклонност. Смятам че събитията, които ще се разиграят, ще бъдат като плах предшественик на онова, което идва след около година. Въпреки това не е изключено хората масово да се оказват в позиция на съпротивление, понякога дори без да знаят защо го правят. Тенденцията е да се противопоставяш и да се бориш по подразбиране. Разбира се това напрежение винаги има източник и той е в смисъла. Индивидуалният смисъл в живота. За добро или зло всеки ще се опитва да търси неговия си начин. Някаква демонстрация да прави нещата по своя си маниер – вместо да използва входната врата, ще се катери да влезе през прозореца.

    Последната десетдневка на април носи смяна на „очните лещи”. Настъпва изключително динамично време в рамките на 2-3 месеца, в което ще се инициират много неща. И в обществен, и в индивидуален план. Всеки ще изпитва нужда да действа. Има опасност обаче да наблюдаваме около себе си един свят на действие, в който липсва водачество, липсва посока. Един свят на показна власт, демонстрация на сила и мощ, които не е съвсем задължително да носят полза и благо за обществото.
    Естествено ще има хора, които ще насочат своите действия в правилната посока. И няма да има излишна, непотребна и безполезна инициатива. Постарайте се да бъдете от тях. Ключът е в думите резонанс и хармония. Да намирате смисъл в действията си. Април се очертава като месец на новостите. Във всичко. Всяко ново начинание ще ви донесе успех, но само при условие, че се потапяте в нещо, което истински обичате да правите. Нещо, което ви прониква дълбоко и ви завладява напълно.
    Сега ще изпиша кои зони в зодиака са засегнати през април. А също и датите, в които Слънцето е приблизително в посочените участъци и следователно касае хората, родени на тези дати независимо от годината. За останалите планети е необходимо да проверите личния си хороскоп.

2° - 8° телец (хората родени между 22 и 28 април)
4° - 9° рак (хората родени между 25 и 30 юни)
9° - 15° рак (хората родени между 1 и 6 юли)
21° - 26° рак (хората родени 13 и 18 юли)
23° - 28° дева (хората родени между 15 и 20 септември)
9° - 15° везни (хората родени 2 и 7 октомври)
15° - 21° везни (хората родени между 8 и 13 октомври)
2° - 8° скорпион (хората родени между 25 и 31 октомври)
19° - 24° скорпион (хората родени между 11 и 16 ноември)
24° скорпион - 0° стрелец (хората родени между 17 и 22 ноември)
28° стрелец - 4° козирог (хората родени между 19 и 25 декември)
15° - 21° козирог (хората родени между 5 и 11 януари)
    Погледнете в табличката в галерията за коя планета става въпрос и свържете ключовите думи за нея с това, което съм написала.
    Периодът 1-30 април за хората, при които има планета в зоната:
2° - 8° телец,
е време, в което може да ви завладее желание да бъдете ефективни и успешни в живота. А това изисква пречистване и отсяване на най-важното. Личните ви ценности са подложени на някакъв тип ограничение и изпитание. Запазете само онези, които доказват своята състоятелност и ви вършат работа, за да съумеете да съхраните стабилността в живота си – работа, обкръжение, семейство. Имате вграден барометър за това какво е подходящо, справедливо и важно. Следвайте го и се настройте към своите нужди и тези на хората около вас. Това ви прави ефективни и успешни.

Категории: Гали Астроучилище прогноза за април индивидуален хороскоп зодии позиция на планетите
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus