Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

2011 – масови неподчинения и срив на една от световните валути

31 Декември 2010 / 11:12:54  GRReporter
4946 прочитания

Гали

 

По това време на годината всички астролози, и не само астролози, буквално се надпреварват да направят своите прогнози за идващата нова година. Коя от коя по-обширни и по-детайлни. Разбира се всички те се правят много прецизно и във всяка една се съдържат основните изводи, които може да се направят според движението на планетите по зодиака.

Планетите, които формират рамката за 2011 са пет – Юпитер, Сатурн, Уран, Нептун и Плутон. Както и да ги въртим стигаме все до едни и същи изводи. Все пак това са само пет планети и заключенията, които се правят са строго закономерни, защото се подчиняват на стриктни природни принципи. Затова едва ли ще напиша нещо по-различно от останалите астролози. Но за сметка на това ще се концентрирам върху един астрономически феномен, който е изключително важен за целия климат на идващата година. Затъмненията. По причина, че каквото има да става и най-важното, се случва в дните около тях – и в световен мащаб, и в индивидуален.

През 2011 година световната кризата продължава въпреки привидното излизане от нея. Не се наблюдава някаква рязка динамика в астрологичния климат – нито нагоре, нито надолу. Няма да ви отегчавам с астрологическа статистика коя планета какъв преход прави през зодиакалните знаци. Ще маркирам само най-важното. А то е началото на нов цикъл между планетите Юпитер и Уран. Всеки път, когато това се случи или веднъж на 14 години се поставя началото на някакво ново направление и преобразуване в социален, културен и научен мащаб. Предизвикателството е в целия свят и засяга всички форми на социална организация. Промените в света стават необходими и всички участват по някакъв начин в тях.

Началото на този цикъл е зареден с много „бомби”, взривоопасен е. Най-ярко ще се прояви в бунт на света към прогрес и еволюция. Всеки прогрес е предшестван от някаква експлозия – и в преносен, и в буквален смисъл. През 2011 има заложени предпоставки за „взривоопасни” ситуации, склонност към поемане на рискове и екстремизъм в поведението на всички. Като тези екстремни ситуации може да доведат до масови неподчинения. Уран винаги символизира нещо разрушително. През 2011 година функцията му, начинът по който ще се изрази символиката му, е да разруши кризата. Всички по някакъв начин ще се устремят точно към това.

През 2011 предстои първия критичен завой след 2008 година, когато се развихри световната икономическа криза,. Най-силно засегната е финансовата световна сфера – пазарите, борсите, банковата система. Ще кажете – да логично, като за икономическа криза какво друго да бъде. Но не съвсем. 2011 година ще се отличава драматично с финансовите си обрати и разместване в пластовете, в това число и по отношение регенерирането и обновяването в някои бизнес сфери, и срутването в други. Това е повратна точка в цялата криза от самото й начало. Може да станем свидетели на крупни финансови реформи, девалвация и сериозен срив на някоя от основните валути.

А сега ще мина към затъмненията през 2011 година – Слънчеви и Лунни.

Всяка година има по няколко такива. През 2011 ще се случат общо шест – четири слънчеви затъмнения и две лунни затъмнения. Те имат огромна роля не само в световен мащаб, но и в чисто индивидуален план. Слънчевите затъмнения са периодите, в които обикновено се започват новите неща. На преден план рязко излизат всички онези задачи и проекти, които не търпят отлагане. Обикновено в рамките на 1-2 седмици около слънчевите затъмнения е време неспокойно, изпълнено с напрежение и нарастваща бурна активност. Често се появяват различни новини, свързани с някакви драматични събития, не само негативни, различни необичайни природни явления и нещастни случаи.

По време на Слънчевите затъмнения, Луната става невидима. Тази невидимост води до непредсказуемост и една неизвестност, която се разкрива по-късно. Затова периодите около този тип затъмнения винаги носят посланието – внимавайте в какво се забърквате. Красивият джентълмен, който ви заговаря случайно на улицата, може да се окаже най-голямото щастие в следващите години, но и най-големият ви кошмар. Така желаното повишение в работата – също. Е, понякога нямаме избор, когато е намесена природата.

Лунните затъмнения от своя страна отбелязват моментите, когато се осъществяват на практика дългосрочните проекти и задачи, важните реформи и реорганизации. Те са свързани с приключването на нещо започнато за разлика от слънчевите, когато се поставя началото.  Не правете обаче извода, че ако по време на слънчево затъмнение през някоя година е започнало нещо в световен мащаб или в индивидуален, то ще бъде приключено още същата година в дните около лунните затъмнения. Това може да се случи след години.

При Лунните затъмнения Слънцето става невидимо. И това е време, в което публичността и изваждането на показ на мислите, стоели някъде встрани месеци и години наред са нещото което става спонтанно. Всичко, свързано с взаимоотношения от най-различен тип излиза на показ. Лунните затъмнения символизират някакъв край. Но не приемайте този край като нещо фатално. Това може да е краят на съдебен спор, на дълго влачени неприятни взаимоотношения с някого.

Как затъмненията през 2011 засягат отделните хора?

Затъмненията предизвикват най-големите промени в живота на хората. Разбира се, при определени условия, които са тясно свързани с индивидуалния хороскоп. Новите начинания, новите идеи, новите хора, с които се свързвате в дните около затъмненията, обикновено стават част от живота години наред. Първите стъпки към промените в живота, се концентрират именно около затъмненията. Моментът, в който сте решили да купувате нов дом, или сте напуснали за кратко настоящия и се оказва, че е за дълго, или сте започнали някаква работа, оказала се по-късно много важна и сериозна, запознали сте с човек, който става ваш партньор впоследствие – всички тези стъпки хората ги правят в дните около затъмненията.

Категории: 2011 прогноза Гали хороскоп зодии слънчеви затъмнения лунни затъмнения астроучилище
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus