Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Не манекен, а стоматолог мечтае да стане гръцката красавица спечелила короната на Μiss Teen World 2010

21 Август 2010 / 15:08:40  GRReporter
1804 прочитания

Най-красивата тийнейджърка на планетата гъркинята Анастасия Сидиропулу не смята да прави прекалено нисък поклон на манекенството. Макар и да намира света на модата за очарователен Miss Teen World 2010 възнамерява да следва мечтата си и да стане стоматолог. Изборът й не е случаен, това е професията на нейните родители. Младата красавица дори вече е избрала и университет, в който ще реализира мечтата си. Съвсем скоро тя ще замине за Братислава, където ще се потопи в света на медицината. А какво ще стане с вратите, които тепърва ще се отварят за нея след като зае трона на най-красивата? Отговорът на Анастасия не е сложен. Ако ангажиментите на модел  могат да се съчетаят със следването тя няма да откаже. Ако не... предимство има науката. Така или иначе наградите, които красивото и умно момиче получи не са малко. От Америка тя се върна със стипендия  от  5 хиляди евро и подаръци на обща стойност 30 хиляди евро. Както може да се очаква в договора й с конкурса Miss Teen World има многобройни ангажименти, един от които е рекламиране на гръцката красота в продължение на година по целия свят.

Разумното момиче, което през октомври ще стане на 18 години обича да запълва времето си с творчески неща. Хобито й е да рисува и да свири на китара. Баща й дори използва любовта й към рисуването и я кара да подготвя скици за месечния вестник, който самият той издава. Именно баща й е човекът, който тя особено много уважава. Анастасия заявява, че би искала да прилича на него, тъй като освен със стоматология той се занимава и с други дейности, които  изпълнява перфектно.

Анастасия Сидиропулу е трогателно и необикновено момиче. Необикновена е и историята й на  Μiss Teen World 2010. Доказателство за това, че няма случайни неща. В Америка тя заминава тъй като  пътуването на Miss Young Мелина Сирии се осуетява по семейни причини. Така билетът за самолета и участието в конкурса в Grand Ballroom на Hilton Post Oak идват сами в ръцете на вице Miss Young. На 14-ти август в Хюстън, щата Тексас тя се нарежда до красавици от цял свят и... чудото се случва. Анастасия твърди, че и в най-смелите си очаквания не е предполагала, че ще се върне в Гърция с корона на главата. И всичко е било като на сън. Пред гръцки медии най-красивата тийнейджърка на света заявява, че не е очаквала дори да се класира в крайната петица. С манекенство тя се занимава едва от 3 месеца и дори още се учи да ходи на подиума. А и останалите момичета бяха много красиви и с опит, твърди Анастасия. Вместо с манекенство през последно време тя се е занимавала с подготовка за кандидат студентски изпити. Ето обаче, че три месеца и пръст на съдбата са достатъчни за красавицата  да заеме трона на Miss Teen World 2010. Сега Анастасия е горда, че е спечелила короната и открито заявява, че се смята за щастливка.

Остава ни да видим как ще се представи Star Hellas Анна Прелевич на конкурса Miss Universe, който ще се проведе на 23-ти август в Mandalay Bay Resort в Лас Вегас.

Категории: Miss Teen World 2010 Miss Young Анастасия Сидиропулу конкурс красота манекенка стоматология
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus