Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Итън Хоук снима на Пелопонес, Спилбърг и Парис Хилтън обикалят с яхти Йонийско море

22 Август 2012 / 20:08:43  GRReporter
2266 прочитания

 

Област Месиния в югозападната част на полуостров Пелопонес се превърна в снимачна площадка. Режисьорът Ричард Линклейтър избра регионите на Пилос, Кардамили и Корони, за да снима третата част на трилогията „Преди залеза”, където главните роли се изпълняват от Итън Хоук и Джули Делпи.

Самият актьор бе посетил Месиния в началото на лятото, за да уреди подробности около заснимането на продължението на любовната история.

В първата част във заглавие „Преди изгрева” младият американец Джеси и французойката Селин се запознават във влака и прекарват заедно една нощ във Виена. Девет години по-късно техните стъпки се пресрещат отново в лентата „Преди залеза”, когато те прекарват заедно един следобед в Париж.

Третата част, която все още няма заглавие ще е последната и ще закрие трилогията под гръцкото слънце.

В същото време продължава притокът на холивудски звезди към гръцките курорти. За поредно лято режисьорът Стивън Спилбърг акостира яхтата си до Фискардо на остров Кефалония, където опита любимата си баница с месо в ресторанта на известната кулинарка Тасия. След това се отправи към крайбрежието на Крит, където прекара няколко дни.

Следващата спирка на гръцката му ваканция бе остров Санторини, за който винаги е казвал, че има магическо въздействие върху него.

Лусозната му яхта „Ice angel” хвърли котва до Армени преди седмица, без никой от местните да разбере, че световноизвестният режисьор почива толкова близо до брега. Нито Спилбърг и съпругата му Кейт, нито някое от петте им деца не са излезли дори за разходка на острова. Посещението им дори щяло да остане напълно инкогнито, ако в последния ден преди да отплават един местен не се качил на яхтата, както твърдят няколко публикации.

Според същите източници Стивън Спилбърг прекарвал голяма част от времето си на палубата, откъдето се наслаждавал на гледката към Калдерата.

В Йонийско море и отново в района на Кефалония е пристигнала и яхтата на богатата наследничка на хотелиерската верига Хилтън, Парис. Според източници луксозният съд е плавал около Фискардо и пристанището на Сами, но самата Парис Хилтън не е била забелязана на брега.

Категории: Холивудски звезди снимки филм Итън Хоук Пелопонес Стивън Спилбърг Парис Хилтън Кефалония Фискардо Санторини
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus