Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Гръцкото лице на световните модни подиуми, Вики Кая встъпва в брак до броени дни!

02 Октомври 2010 / 16:10:51  GRReporter
2281 прочитания

Сватбата на Каломира е вече факт. Лъчезарната певица най-после свърза живота си с Георгиос Бусалис. Но от църквата св. Павел в Ню Йорк младата булка даде доста поводи за коментари от страна на гръцките медии. Прицел този път станаха навиците й  що се отнася до ползването на социалните мрежи, а по-точно Twitter. До момента на прекрачването на прага на църквата Каломира беше on-line и информираше лично за всеки един момент от церемонията. Това определено на се хареса на гръцките медии и „заваляха” злобни коментари. Певецът Георгиос Цаликис не пропусна да отбележи, че Каломира е „зависима” от Twitter, след като в едната си ръка държи халка, а в другата мобилен телефон... on-line. Каломира намери защитник в лицето на Елеонора Мелети,  която в предаването си „напомни”, че певицата е родена в Америка, където много изпълнители споделят интимните си моменти с фенове.

Докато трае полемиката на тема Каломира-Twitter на гръцкия медиен небосклон изгрява поредната сватба. Този месец се очаква да свържат живота си манекенката и тв водеща Вики Кая и нейният любим Никос Критариотис. Понеже слуховете за сватбата на двойката се рееха в пространството отдавна, бъдещата булка сама реши, че е време да съобщи новината публично. Пред медии тя заяви: „Решихме да се оженим най-после с Никос, не знаем дали ще е на 10-ти... кога ще е, ще видим... Четири години сме заедно, като женени сме. Това е просто един процедурен въпрос, който трябва да оправим за да станем семейство.”

А сега и малко подробности около радостното събитие. Сватбената рокля на Кая ще ушие дизайнерката Силия Критариоти, която освен че е известна с фантастичните си творения е и балдъза на Кая. Комбинация, която със сигурност  гарантира старание и  успех. Един от кумовете на двойката пък ще е партньорът на Наташа Теодориду, Теофилос Дзиотис. По думите на Кая обаче сватбата няма да е голяма. Манекенката  предпочита церемонията да е скромна и романтична, в присъствието на най-близките роднини и приятели. Така свидетели на събитието се очаква да бъдат не повече от 50 човека. Медиите съобщават, че двамата ще изкачат стълбите на църквата съвсем скоро, на10-ти октомври. Що се отнася до слуховете за бременност, Вики ги опровергава. Не пропуска  обаче да подчертае, че потомството определено влиза в плановете й...

Красивата водеща на Сутрешно кафе и Next Top Model е във връзка с Никос Критариотис от 4 години. Новината за брака на двойката се посреща с особена радост, тъй като някои подозираха Кая, че е получила фобия от развода на родителите си и   трудно ще свърже живота си с някого. Но ето, че подозренията на черногледците се опровергаха. Краят на красивата предбрачна история на двамата е също красив... Толкова колкото е красива и самата Кая.

Лицето от рекламните корици на Vogue, Esquire, Madame Figaro, Marie Claire и Elle може да се похвали с бляскава кариера на манекен. Момичето дефилира по модните подиуми на Италия, Англия,  Германия и Америка заедно с манекенки като Наоми Кембъл, Линда Евангелиста, Хелена Кристенсен. Гръцката модна индустрия пък признава Кая за модел на 2005 година. През 2006 Кая се снима в Loafing and Camouflage: Sirens in Aegean, един от най-добре продаваните гръцки филми. Вики е позната на гръцките телевизионни зрители и от предаванията Сутрешно кафе и Next Top Model.

Многото ангажименти често изтощават манекенката. За щастие Никос проявява огромно разбиране  към нежната си половинка. Не се оплаква, когато я вижда проблематизирана или пък когато е изнервена и плаче поради липса на сън. И най-важното. Казва й, че за него тя прилича  на 7- годишно момиченце...

Категории: Вики Кая сватба манекенка тв водеща Next Top Model Сутрешно кафе
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus